Drinkwater: advies, onderzoek en engineering

Water is essentieel voor het leven en een belangrijke bouwstof voor alle cellen en organen in ons lichaam. Schoon, toegankelijk drinkwater is de basis voor onze gezondheid. In de westerse wereld is betrouwbaar water een vanzelfsprekendheid, maar dat geldt niet voor alle landen op aarde. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid bij een veilige, continue drinkwatervoorziening, is het onze missie om uitdagingen aan te gaan en duurzame oplossingen te leveren.

Onderscheidend vermogen 

Klantgerichtheid is onze kracht: onze adviseurs werken samen met u aan uw uitdagingen en helpen u uw meest gecompliceerde wensen vorm te geven. Graag zetten zij hun tanden in complexe vraagstukken als datamanagement, circulaire economie, vervangingsbeleid en advanced control.

Wat kunnen wij bieden?

Onze zestig drinkwaterprofessionals hebben de kennis en ervaring in huis voor het aanleveren van betrouwbare, maakbare en kosteneffectieve oplossingen. Altijd nauw samenwerkend met onze 1300 waterprofessionals wereldwijd, waarvan er vierhonderd actief zijn in Nederland. De binnen Royal HaskoningDHV opgebouwde kennis is inmiddels vertaald naar meer dan veertig innovatieve producten en diensten.

Vakspecifieke expertise onder één dak

Royal HaskoningDHV heeft alle drinkwater gerelateerde specialisaties onder een dak. Wij bieden u niet alleen toegang tot alle facetten van onze vakspecifieke expertise en inzichten, maar garanderen multidisciplinaire dienstverlening en kiezen altijd voor de hoogste kwaliteit.

Onze specialisaties: 

  • Assetmanagement drinkwater
  • Consultancy drinkwater
  • Drinkwaterproductie
  • Drinkwatertechnologie
  • Duurzaam drinkwater
  • Smart drinking water
  • Transportleidingen drinkwater
Vraag of opmerking?  - Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Vraag of opmerking?

Neem contact op met onze Watertechnologie experts!