Jaarverslag en CSR rapport 2021

Ons jaarverslag geeft een impressie van onze gezamenlijke activiteiten in het afgelopen jaar, onze goede financiële resultaten en nieuwe strategie 2022-2025. Het duurzaamheidsverslag laat daarnaast zien hoe we invulling geven aan onze missie Enhancing Society Together en bijdragen aan geselecteerde UN Sustainable Development Goals.
Lees het Jaarverslag en CSR rapport 2021 (Engels)Lees het Jaarverslag en CSR rapport 2021 (Engels)
In 2021 vierden we dat we als bedrijf al 140 jaar aan de slag zijn om de wereld een beetje beter te maken. In lijn met onze missie hebben we vijf aandachtsgebieden gedefinieerd waar we een positieve impact op de samenleving willen hebben. Dit varieert van klimaatverandering, biodiversiteit en circulariteit tot maatschappelijke waarde en veiligheid & welzijn. Deze thema's zijn ons kompas en zullen ons helpen om zowel in onze projecten als in onze eigen bedrijfsvoering meetbaar het verschil te maken.

Corona bracht ons ook in 2021 weer de nodige uitdagingen maar ik ben er trots op hoe we samen sterk zijn gebleven en met onze klanten en partners slimme en toekomstbestendige oplossingen realiseerden voor een betere leefomgeving.

Erik OostwegelCEO

Voorgaande jaarverslagen

Het hoofdkantoor van Royal HaskoningDHV in Amersfoort
Ourania Dalalaki - Corporate communications

OuraniaDalalaki

Corporate communications