Onze cultuur

Bij Royal HaskoningDHV is het onze ambitie om samen de samenleving te verbeteren met de oplossingen die we bieden voor uitdagingen als het klimaat, de samenleving en het bedrijfsleven. We hebben een strategie om meer digitaal gedreven, software- en commercieel gedreven te worden. Onze wereldwijde leidende posities en onze software- en technologieactiviteiten laten we dan ook groeien. We hebben een duidelijk beeld van wat we willen bereiken. Het is onze ambitie om samen de samenleving te versterken, nu en in de toekomst.
Bekijk onze vacatures
Werken bij Royal HaskoningDHV | Onze cultuur

Onze drijfveren  

We hebben vijf drijfveren die ons elke dag richting geven aan de manier waarop we werken en communiceren met collega's, klanten en partners. Ze helpen ons om uit te blinken in onze projecten en commerciëler en digitaler te worden in ons werk. 

Square
Wij maken het verschil
met onze innovatieve oplossingen voor klanten en de maatschappij
Square
Wij zijn één
wanneer we samenwerken met elkaar en met onze klanten en partners
Square
Wij nemen verantwoordelijkheid
door eigenaarschap te nemen en verantwoording af te leggen
Square
Wij zijn de beste
en we verbeteren onszelf elke dag en presteren altijd op ons best
Square
Wij worden gewaardeerd
voor wat we doen en waarderen anderen voor wat zij doen 
We gebruiken deze vijf drijfveren om ons volledige potentieel te benutten in ons dagelijks werk, in onze interacties met collega's, klanten, partners en stakeholders. Ze helpen ons bij het toepassen van onze kennis, in gesprekken, in het omarmen van diversiteit, in het omgaan met moeilijke situaties, bij het halen van onze collectieve doelen en bij het geven en ontvangen van feedback. Deze drijfveren begeleiden ons ook in het uitblinken in onze projecten en diensten, in het benutten van het volledige potentieel en in onze commerciële en digitale manieren van werken.   
 
Wij geloven dat iedereen binnen ons bedrijf het verschil kan maken. Het begint allemaal met zelfreflectie en open zijn: het delen van best practices, vragen, dilemma's en successen, of ernaar vragen. We hebben allemaal het potentieel om nog sterker en meer dan succesvol te worden. Samen kunnen we het verschil maken en de samenleving te verbeteren!    

Ik heb mogelijkheden gekregen op allerlei verschillende gebieden. Hierdoor heb ik mijn leerhorizon kunnen verbreden. Als Business Developer heb ik de kans gehad om diverse klanten te ontmoeten en ik voel me erg trots als ze bij ons terugkomen omdat wij het verschil maken in hun projecten.

Nishi ChandraBusiness Development Manager Maritime