30-01-2024

Data en AI Seminar

Kom naar ons seminar op 30 januari 2024 en ontdek hoe je Data, AI en Digital Twin succesvol kunt inzetten in de praktijk
Meld je aanMeld je aanMeld je aanMeld je aan
Data en AI seminar

Square
Ontmoet elkaar
Leg waardevolle contacten en deel kennis met andere professionals uit diverse sectoren. Klaar om de kracht van data te ontdekken en te benutten?
Square
Krijg grip op data
Drie inspirerende sprekers nemen je mee in de wereld van datagedreven succes. Van AI tot praktische tools om data effectief in te zetten.
Square
Raak geïnspireerd
Digital experts delen waardevolle inzichten, best practices en direct toepasbare tips om jouw organisatie te helpen slagen in het datagedreven werken.

Wil je optimaal profiteren van data?

Ben jij volop bezig met datagedreven projecten? Wil je leren hoe je het maximale uit data kunt halen en hoe je de uitdagingen kunt tackelen? Dan mag je ons Data en AI Seminar op 30 januari absoluut niet missen. Dit event gaat verder dan enkel inspiratie; het biedt je concreet praktische tools om data effectief in te zetten. Onze experts delen waardevolle inzichten, best practices en direct toepasbare tips om jouw organisatie te laten excelleren in de datagedreven wereld.

Voor wie is dit event?

Ben jij de drijvende kracht achter digitale transformatie in jouw organisatie? Sta je voor grote veranderingen en zoek je praktische tools die direct inzetbaar zijn? Ons seminar op 30 januari 2024 is speciaal ontworpen voor managers en besluitvormers die willen excelleren in de wereld van AI, analytics en data. Ontdek hoe je deze krachten kunt inzetten voor een tastbare impact in jouw organisatie. Ook professionals die hun kennis willen vergroten op deze baanbrekende onderwerpen zijn van harte welkom. We bieden inzichten en praktische tools die jou een voorsprong geven.

Word de visionaire data-driven manager die de koers bepaalt. Transformeer data naar waarde en neem de leiding in data-driven besluitvorming.

Wat kun je verwachten?

Vier inspirerende sprekers nemen je mee in het succes van datagedreven werken. Ze delen waardevolle inzichten en praktische tips om je op weg te helpen. Dit evenement biedt ook uitstekende mogelijkheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Programma en locatie

Het programma is samengesteld uit een openingssessie en drie sprekerssessies.
Natuurlijk sluiten we de dag gezamelijk af met een hapje en drankje.

Datum: 30 januari 2024 
Locatie: Amersfoort (Laan 1914 35, 3818 EX) 

Tijd Topic Door
13:30 Inloop
14:00 Welkom en aftrap   
14:15 Aan de slag met generative AI: welke toepassing werkt voor jou?  Daan van Es
15:00 Koffiepauze   
15:15 Aan de slag met Digital Twin  Hans Tönissen
16:00 Handvatten uit de praktijk – hoe krijg ik grip op data?  Pim Roessink & Stacey van der Kolk
16:30 Borrel  
18:30 Einde   

Lees meer over de sprekers en inhoudelijke sessies

14:15 Aan de slag met generative AI: welke toepassing werkt voor jou?

Door: Daan van Es

Welkom in de intrigerende wereld van generative AI en de grenzeloze mogelijkheden die het biedt. Van intelligente chatbots tot geavanceerde taalmodellen zoals GPT-4, deze technologieën staan centraal in onze verkenning. We gaan dieper in op hoe deze innovatieve technologieën werken en hoe ze waarde kunnen toevoegen in diverse sectoren. Maar dat is nog niet alles - we onthullen ook hoe we met Royal HaskoningDHV deze technieken inzetten voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Bereid je voor op een reis in de toekomst van AI en ontdek hoe jij en jouw organisatie kunnen profiteren van de ongekende mogelijkheden van generative AI. 

15:15 Aan de slag met Digital Twin

Door: Hans Tönissen

Een schat aan data die de weg vrijmaakt voor intelligentere services, komt niet zomaar aanwaaien. Digital twins zijn dé oplossing. Ze vormen krachtige platforms waarin de essentiële data wordt samengebracht: een virtuele weergave van assets, processen en systemen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om geavanceerde services te implementeren, denk aan optimalisatie, machine learning en simulatie.

Maar hoe ga je te werk? Het vereist een doordachte aanpak, een balans tussen ambitie (niet te groots) en tastbaarheid (niet te klein). Kortom, het is tijd om actie te ondernemen en de juiste koers te bepalen. Wij staan klaar om jou daarbij te begeleiden.

Stacey van der Kolk en Pim Roessink

16:00 Handvatten uit de praktijk – hoe krijg ik grip op data?

Door: Pim Roessink en Stacey van der Kolk

De wereld van data governance en management zit boordevol theorieën en concepten, maar wat brengt jou écht verder in de praktijk? We laten je niet alleen zien wat werkt, maar ook wat niet werkt. We delen concrete praktijkoplossingen en onthullen valkuilen.

Het resultaat? Je krijgt bruikbare handvatten en waardevolle tips die je morgen meteen kunt toepassen. Sta klaar om de kracht van data governance te ontketenen en jouw organisatie naar nieuwe hoogten te stuwen.

Schrijf je in!

Schrijf je in en maak je klaar voor een dag vol inspiratie, inzichten en nieuwe mogelijkheden om grip te krijgen op Data. Het evenement is kosteloos. 
Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen op 30 januari 2024.

Pim Roessink - Senior business consultant

PimRoessink

Senior business consultant

Language is changing...