Met jouw technische kennis en Revit ervaring maak je een positief verschil in de wereld. Of je nou een achtergrond hebt in Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, jij brengt onze projecten naar een hoger niveau. Zo werk je samen met je collega’s aan onze missie: enhancing society together!

Altijd innovatief

Dagelijks werk je aan grensverleggende projecten, technieken en innovaties. Elke dag komen er nieuwe technologieën bij die onze manier van werken slimmer, makkelijker en efficiënter maken. Vernieuwingen zoals 3D-printen, parametrisch ontwerp en generatief ontwerp brengen veel mogelijkheden met zich mee. Door te ontwerpen op basis van parameters kunnen we bijna oneindig variëren en zijn we in staat om in een snel tempo verschillende scenario’s en varianten te ontwikkelen!

Samenwerken in multidisciplinaire teams

Met jouw expertise werk je aan verschillende complexe projecten in binnen- én buitenland. Je werkt samen met collega’s in multidisciplinaire teams. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Bij ons werken experts op zo veel verschillende gebieden, dat we vrijwel elke expertise in huis hebben. Zo maken we samen van elk project een succes en geef je je eigen ontwikkeling een boost!

Wat onze collega Marco zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

“Datagedreven ontwerpen is de toekomst en daar investeren wij dan ook in. Doe je een taak al voor de tweede of derde keer? Dan gaan we aan de slag met automatisering zodat de computer het in het vervolg zelf doet. Zo houd je je werk leuk en uitdagend.

We hebben experts van vrijwel alle disciplines in huis waardoor werken in multidisciplinaire teams bij ons de normaalste zaak van de wereld is. Inzicht in de consequenties van bepaalde keuzes, eigen initiatief en met elkaar meedenken is hierbij cruciaal. Zo werk je samen aan innovatieve oplossingen om tot het beste eindresultaat te komen waar alle betrokken partijen blij van worden.”
Marco de Wit | Royal HaskoningDHV

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Wereldbol | icon
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en dagen onszelf en anderen continu uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale maatschappelijke uitdagingen. 
Trofee | icon
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit brengt werk en projecten met zich mee die divers, uitdagend en interessant zijn en waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt en ontwikkeld.
Raket | icon
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden over het gehele palet aan expertises waarin wij als bedrijf actief zijn. Je krijgt de kans je interesses en nieuwsgierigheid te volgen om zo nieuwe expertises en rollen te ontdekken en om van, en samen met, collega’s te leren. 
Team | icon
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën. We stimuleren dan ook iedereen om zich open te stellen, verbindingen te leggen en te leren van elkaars ervaringen. Zo werken we als team schouder aan schouder aan de beste oplossingen.

Loading...

Recente vacatures (null)

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Parametrisch ontwerp voor Monarch IV

De Monarch IV is parametrisch ontworpen. Dit stelde ons in staat om ieder element van de diagrid-constructie individueel te berekenen in plaats van te clusteren per bouwlaag. Dit leverde een aanzienlijke materiaalbesparing van circa 30% op. Een van de eisen was de constructie van het gebouw zoveel mogelijk in hout uit te voeren. Dankzij een slim ontwerp van de gevel, kon hier de stabiliteit uit verkregen worden en is er geen stabiliteitskern in het gebouw nodig. 
 
x

Dijkversterking tussen Gorinchem en Waardenburg

Een dijkversterking op een traject van 23 kilometer: een gigantisch project met veel betrokkenen. Wij zijn er voor advies en ondersteuning om alle uitdagingen qua planning, technisch ontwerp, planstudie en informatievoorziening het hoofd te kunnen bieden. Wij hebben bijgedragen met het inzichtelijk maken van de projectinformatie voor alle partijen in het aannemersconsortium in een allesomvattend informatiemanagementsysteem.

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...