Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in alles wat wij doen, van projecten en innovaties tot en met onze eigen bedrijfsvoering. We helpen u om over te stappen op een efficiëntere, effectievere en duurzamere manieren van werken en bieden u de expertise en tools om dit te realiseren.

Naar een circulaire economie

De business case voor de circulaire economie is ijzersterk. De invoer van primaire grondstoffen kan met 25% omlaag en de CO2-uitstoot met 10%*. Het levert de Nederlandse economie €7 miljard en 50.000 banen op. Er zijn dan ook al veel circulaire initiatieven in gang gezet – van afvalvrij produceren, het delen van producten, hergebruiken van grondstoffen, tot circulair inkopen. Maar er is veel meer nodig én mogelijk.

circulaire economie

Succesvol verduurzamen van vastgoed

Het verduurzamen van vastgoed staat hoog op de agenda. Gebouwen die minder energie verbruiken zorgen voor een lagere energierekening, wat direct invloed heeft op het financiële bedrijfsresultaat. Maar daarnaast verwacht ook de overheid dat je als eigenaar of beheerder van gebouwen door verduurzaming voldoet aan de klimaatdoelen van 2030 en 2050.

Succesvol verduurzamen van vastgoed header image