Maritiem

Als maritieme consultants gespecialiseerd in de planning en het ontwerp van maritieme faciliteiten, havens, terminals en scheepswerven zijn wij wereldwijd actief.
Maritime

Van het bieden van vitale transportroutes voor een effectieve wereldhandel tot het accommoderen van installaties voor bijvoorbeeld offshore windparken, en scheepsbouw en -onderhoud, de maritieme industrie heeft internationaal een belangrijk aandeel in economisch succes en draagt in toenemende mate bij aan duurzame energieoplossingen.

De drive om prestaties, energie-efficiëntie, milieunormen en veiligheid te verbeteren, is altijd in de sector aanwezig. Beperkingen op het gebied van kosten en timing dragen bij aan de uitdaging.

Om in deze sector te innoveren, slagen en grenzen te verleggen, zijn consultants nodig met hoogwaardige technische, operationele en economische kennis en ervaring op het brede maritieme vakgebied, een echt multidisciplinaire aanpak en de vastberadenheid om digitale oplossingen en slimmere manieren van denken te omarmen.

Royal HaskoningDHV zet zijn maritieme expertise wereldwijd in.
Lees meer op onze global maritime website (Engels).


Eric Smit - Director Business Development Maritime

EricSmit

Director Business Development Maritime

Language is changing...