Water

De wereld heeft water nodig. Het is essentieel voor gezondheid, de samenleving en welvaart. Het maakt deel uit van het leven zelf. Maar de toenemende regelgeving en de versnelling van klimaatverandering zetten waterbedrijven en industriële watergebruikers onder druk. We moeten onze relatie met water veranderen om de watervoorziening voor de toekomst te beschermen.

Door de toenemende droogte is het belangrijker dan ooit om een veilige, duurzame watervoorziening veilig te stellen, waarbij de circulariteit wordt verbeterd en waar mogelijk water wordt hergebruikt. We kunnen bijvoorbeeld helpen door behandeld water te optimaliseren voor landbouw- en industrieel gebruik.

Het is cruciaal de bijdrage van waterzuivering aan de klimaatverandering te verminderen – door de directe en indirecte uitstoot van broeikasgassen zoals CO2 en N2O te verminderen en afvalwater om te zetten in hernieuwbare bronnen.

Wij richten ons op het verduurzamen van watergebruik. Of het nu gaat om het verbeteren van de drinkwaterkwaliteit en -voorziening, het verminderen van het waterverbruik en de CO2-voetafdruk, of het omarmen van de energietransitie en het verhogen van operationele efficiëntie, wij helpen klanten hun huidige hulpbronnen beter te gebruiken, terwijl we ervoor zorgen dat de beslissingen van vandaag geen negatieve gevolgen hebben voor de toekomst.

 
Vraag of  opmerking? - Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Vraag of opmerking?

Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Wil jij ook bijdragen aan de duurzame verbetering van de waterketen?

Onze missie is duidelijk: het leveren van schoon en veilig drink- en proceswater en het zuiveren van afvalwater tot een schone herbruikbare stroom van water en grondstoffen. Met slimme technologische oplossingen leiden we de weg naar een geïntegreerde, circulaire en duurzame waterketen. Sluit jij je aan bij ons team?

bergsche maas
Language is changing...