Over ons

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement.
Royal HaskoningDHV | Enhancing society together

Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 20 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’.

Onze Executive Council

Van links naar rechts:
Jasper de Wit – CFO | Erik Oostwegel - CCO | Sabine Bink - Global Director Industry & Buildings | Marije Hulshof - CEO | Anton van der Sanden - Global Director Mobility & Infrastructure | Jon Robinson - Global Director Water & Maritime | David de Graaf - Global Director Digital 

Executive Council | Royal HaskoningDHV

Integriteit

Royal HaskoningDHV is een organisatie die wereldwijd projecten uitvoert, binnen verschillende culturen, sociale omstandigheden en bedrijven. Wij zijn open en eerlijk in ons handelen en in onze zakelijke contacten, met respect voor de wetten en gebruiken van de landen waarin wij actief zijn. Fatsoenlijk gedrag en integriteit zijn een onderdeel van onze cultuur, geworteld in onze missie, visie en kernwaarden. Dit is vastgelegd in onze Global Code of Business Principles die, samen met ons Integrity Management System en Compliance Program, ons gedrag bepaalt en stuurt.

Kompas | Royal HaskoningDHV

Jaarverslag 2023

We zijn trots op een erg goed jaar in 2023. Onze prioriteiten lagen bij onze mensen, onze impact en onze prestaties. Op alle drie boekten we vooruitgang – door de fantastische inzet van onze mensen en het vertrouwen van onze klanten.

Lees verderLees verder
Jaarverslag visual

Ontdek nog meer over onze organisatie

Meer informatie & details over onze missie, onze merken, corporate social responsibility, certificaten en lidmaatschappen is beschikbaar op onze global website (Engels).

Het hoofdkantoor van Royal HaskoningDHV in Amersfoort
Language is changing...