Gebouwen

Gebouwen en de gebouwde omgeving maken we samen duurzaam en toekomstbestendig. Door zowel de eindgebruiker als de organisatiedoelstellingen centraal te zetten, zorgen we voor een flexibel, duurzaam gebouw dat aansluit op de behoeftes van vandaag en morgen.
Neem contact met ons opNeem contact met ons op
Gebouwen

Toekomstbestendige en duurzame gebouwen

Gebouwen hebben vele belangrijke functies. Er wordt onder andere geleerd, gewerkt, geproduceerd, of gezorgd. Door maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop mensen deze gebouwen willen gebruiken continue. Behoeftes veranderen, net als wet- en regelgeving. Zo is bijvoorbeeld het verduurzamen van vastgoed niet langer een vrijblijvende ambitie.

Publiek, maatschappelijk, industrieel en bedrijfsvastgoed

Van een nieuw gebouwontwerp tot het optimaliseren van bestaand vastgoed, de functie van het gebouw bepaalt voor een groot deel wat de beste aanpak is. Onze adviseurs, ontwerpers, engineers en projectmanagers werken dagelijks aan projecten voor klanten in uiteenlopende sectoren. Hierdoor kunnen we met onze innovatieve en multidisciplinaire aanpak oplossingen bieden voor onder andere publiek, maatschappelijk, industrieel en bedrijfsvastgoed.

Duurzame gebouwen en gebouwde omgeving

Bij het ontwikkelen van toekomstbestendige en duurzame gebouwen speelt de gebouwde omgeving een belangrijke rol. Of het nu gaat om de invloed die de omgeving heeft op de gebruikservaring in het gebouw, of de invloed van het gebouw op de mensen, dieren en natuur in de directe omgeving. Voor een echte duurzame en toekomstbestendige oplossing kunnen het gebouw en de directe omgeving niet los van elkaar worden gezien.

Gespecialiseerde vastgoed experts voor de hele levensduur van het gebouw

Gedurende de levensduur van een gebouw krijg je als gebouweigenaar of beheerder met verschillende uitdagingen te maken. Onze ervaren, gespecialiseerde adviseurs en engineers helpen in elke fase bij het optimaliseren van het gebouw en het gebruik. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw gebouw, het verduurzamen van vastgoed, het optimaliseren van de werkomgeving of het professioneel beheren van een vastgoedportefeuille. Bij elk project kijken we hoe we deze specialismes kunnen combineren om zo tot een optimale, toekomstbestendige oplossing te komen die echt werkt.
Toekomstbestendige en duurzame gebouwen

Toekomstbestendig bouwen voor de behoeftes van morgen

Er komt een moment dat het gebouw waarin gewerkt wordt letterlijk of figuurlijk niet meer past. Werkzaamheden veranderen door maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en het aantal medewerkers of gebruikers neemt in de loop der jaren toe (en soms af). Veranderen van omgeving is dan een logische oplossing. Maar hoe zorg je ervoor dat dit gebouw flexibel en duurzaam kan meebewegen met alle ontwikkelingen en je het toekomstbestendig kan bouwen.

Slim toekomstbestendig bouwen voor de behoeftes van morgen
Succesvol verduurzamen van vastgoed header image

Succesvol verduurzamen van vastgoed

Het verduurzamen van vastgoed staat hoog op de agenda. Gebouwen die minder energie verbruiken zorgen voor een lagere energierekening, wat direct invloed heeft op het financiële bedrijfsresultaat. Maar daarnaast verwacht ook de overheid dat je als eigenaar of beheerder van gebouwen door verduurzaming voldoet aan de klimaatdoelen van 2030 en 2050.

Maak de gebouwde omgeving gezond, veilig en comfortabel

Een prettig, gezond en veilig gebouw. Simpele woorden, maar iedereen die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling of beheer van vastgoed weet hoeveel hierbij komt kijken. Is alles perfect geregeld, dan zullen weinig gebruikers of bezoekers hier ook maar een seconde bij stil staan. Gaat er echter iets mis, dan zijn de gevolgen ook direct groot.

Maak de gebouwde omgeving gezond, veilig en comfortabel
Inspirerende werkplekconcepten voor een toekomstbestendige werkomgeving

Inspirerende werkplekconcepten voor een toekomstbestendige werkomgeving

Met een goede werkplek draag je direct bij aan de resultaten van de organisatie. Het is een succesvolle manier om talent aan te trekken en te behouden. En door een omgeving te creëren die het ontmoeten, samenwerken en inspireren stimuleert, groeit je innovatief vermogen en productiviteit.

Professioneel en toekomstgericht asset management van vastgoed

Bij het professioneel beheren van een vastgoedportefeuille, ook wel asset management genoemd, komt veel kijken. De waan van de dag, zoals het oplossen van storingen en uitvoeren van verplicht onderhoud, kan al zoveel tijd in beslag nemen dat er weinig ruimte overblijft om vooruit te kijken. Dus hoe zorg je er als asset manager voor dat je vastgoedportefeuille klaar is voor de toekomst?

Professioneel asset management van een complex vastgoedportefeuille
Neem contact op met onze experts -

Neem contact opmet onze experts

Loading...

Laatste nieuws over de gebouwde omgeving

    Language is changing...