Duurzame oplossingen voor complexe infrastructuur opgaven

Een goed functionerende infrastructuur draagt bij aan maatschappelijke en individuele voorspoed. En als het goed zit met de infrastructuur, gaan de baten veel verder dan alleen het functionele profijt.
Brug over snelweg
Duurzaamheid is de nieuwe norm bij vrijwel elk infraproject. Of het nu gaat om modernisering van historische bouwwerken, het ontwikkelen van nieuwe systemen en infrastructuren om onze snel groeiende wereldbevolking het hoofd te bieden of het ontstaan van metropolen: duurzaamheid staat altijd voorop.

Nieuwe technologieën, bouwmaterialen en werkmethodes in combinatie met geavanceerde engineeringconcepten bieden de mogelijkheid om meer ambities en bredere maatschappelijke doelstellingen te realiseren.

Onze projecten

Oosterweelverbinding

Door de aanleg van de Oosterweelverbinding wordt een jarenlang knelpunt in het Vlaamse wegennet opgelost.
Lees meer
Visualisatie Oosterweelverbinding

Aanpak transitie Nederland

Over een paar decennia wonen we in een veranderd land. Kijk maar naar de immense transities: klimaat, wonen, energie, landbouw, mobiliteit. We willen veel, op ons kleine stukje van de wereld. Maar wat voor land kan dat worden en welke transitie gaan we maken? Dat moeten we nu bedenken.

Integrale aanpak transitie Nederland

Wil jij ook werken aan integrale en duurzame infrastructuur?

Infrastructuur vormt het kloppende hart van onze samenleving en wij begrijpen dat de impact van een goed functionerende infrastructuur veel verder reikt dan enkel functionaliteit. Duurzaamheid wordt steeds meer de norm. Met behulp van onze diepgaande kennis, een integrale aanpak en de inzet van innovatieve technologieën, helpen wij onze opdrachtgevers verder met hun infrastructurele uitdagingen. Zowel groot als klein, in het binnen- en buitenland. 

Vragen over de Infrastructuur sector - Neem contact op met onze infra experts

Vragen over de Infrastructuur sector

Neem contact op met onze infra experts

Loading...

Laatste nieuws

  Partnerships

  Met Tunnel Engineering Consultants (TEC) bundelen we onze krachten met Witteveen+Bos. We staan bekend om onze expertise in diverse vormen van grondtunnelbouw en toonaangevend ontwerp- en ingenieurswerk. Ontdek hoe onze innovatieve samenwerking de wereld van tunnelconstructies bestrijkt.

  In IMPAKT Ingenieursbureau (IMPAKT IB) vormen wij een krachtige alliantie met Witteveen+Bos en Pilz. We zijn gespecialiseerd in Industriële Automatisering en Cyber Security voor civiele infrastructuur. Ontdek hoe onze samenwerking grensverleggende expertise en oplossingen biedt voor een veilige en geavanceerde infrastructuur.

  Logo partner TEC
  Logo partner Impakt
  Language is changing...