Duurzame oplossingen voor complexe infrastructuur opgaven

Ook over vijftig jaar willen we veilig, comfortabel en gezond leven in ons kleine, dichtbevolkte land. Dat betekent meer dan ooit de ruimte efficiënt benutten. Met de inzet van duurzame ontwerpoplossingen en digitale engineeringconcepten bouwen we samen aan een toekomstbestendig Nederland.
prins clausplein

We willen overal snel en makkelijk komen. Bevolkingsgroei, ouder wordende infrastructuur, toenemende verkeersbelasting en aandacht voor omgeving en natuur, maken de infrastructuuropgave complex en uitdagend. 

Actieve rol in de keten

Wij zijn bij uitstek in staat om deze uitdaging in al haar facetten aan te kunnen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat deze complexe opgave nauwe samenwerking tussen alle ketenpartners vraagt. Als gerenommeerd ingenieursbureau middenin deze keten voelen we ons verplicht om een proactieve rol te pakken en met toonaangevende (digitale) innovaties Nederland bereikbaar te houden.

Square
140 jaar leidende expertise
Het bedenken en inzetten van duurzame en innovatieve infraoplossingen zit in ons DNA. We hebben decennialange ervaring met het ontwerpen en realiseren van nieuwe civiele kunstwerken én met vervanging en renovatie van bestaande objecten in een complexe omgeving.
Square
Groot netwerk, nauwe samenwerking
Technische capaciteit is schaars. Door een proactieve rol te pakken in de ketensamenwerking gaan we op een efficiënte manier met deze schaarste om. Met ons uitgebreide en gerenommeerde netwerk zijn wij in staat te verbinden en als partner, samen kennis te ontwikkelen.
Square
Toonaangevend in digitale innovaties
We anticiperen op de toekomst door digitale innovaties te ontwikkelen en partners mee te nemen in de digitale transitie. Zo kunnen we met een digital twin van een kunstwerk of object vroegtijdig praktijkrisico’s signaleren en effectieve oplossingen bieden.

Intrinsieke motivatie voor duurzame oplossingen en een nauwe ketensamenwerking

We zijn intrinsiek gemotiveerd om duurzame oplossingen voor projecten te vinden en voor impact te gaan. Dat realiseren, zeker met oog op de complexiteit van de opgave, kan alleen door nauw samen te werken met álle ketenpartners. Dat wij hier een leidende rol in pakken vind ik heel mooi.

Niek JoustraBusiness unit directeur Infrastructuur
Niek Joustra

Wil jij ook werken aan integrale en duurzame infrastructuur?

Infrastructuur vormt het kloppende hart van onze samenleving en wij begrijpen dat de impact van een goed functionerende infrastructuur veel verder reikt dan enkel functionaliteit. Duurzaamheid wordt steeds meer de norm. Met behulp van onze diepgaande kennis, een integrale aanpak en de inzet van innovatieve technologieën, helpen wij onze opdrachtgevers verder met hun infrastructurele uitdagingen. Zowel groot als klein, in het binnen- en buitenland. 

Partnerships

Square
IMPAKT
In IMPAKT Ingenieursbureau (IMPAKT IB) vormen wij een krachtige alliantie met Witteveen+Bos en Pilz. We zijn gespecialiseerd in Industriële Automatisering en Cyber Security voor civiele infrastructuur. Ontdek hoe onze samenwerking grensverleggende expertise en oplossingen biedt voor een veilige en geavanceerde infrastructuur.
Square
TEC
Met Tunnel Engineering Consultants (TEC) bundelen we onze krachten met Witteveen+Bos. We staan bekend om onze expertise in diverse vormen van ondergronds bouwen en toonaangevend ontwerp- en ingenieurswerk. Ontdek hoe onze innovatieve samenwerking de wereld van tunnelconstructies bestrijkt.

Onze diensten

Lokaal en internationaal staan we bekend en bieden we ontwerp en engineering voor de volledige levenscyclus van civiele kunstwerken. Een greep uit onze diensten:

  • Design & Engineering
  • Projectbeheersing & contract management
  • Stakeholder management
  • Integraal project management
  • Digitaal transitie management
Vragen over de  Infrastructuur sector - Neem contact op met onze infra experts

Vragen over de Infrastructuur sector

Neem contact op met onze infra experts

Language is changing...