Ook bijdragen aan integrale en duurzame oplossingen voor complexe infrastructuur opgaven?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Want wij zoeken versterking in een breed scala aan rollen. Van projectbeheersing en consultants tot constructeurs en modelleurs. Zowel voor onze projecten in Nederland als daarbuiten.
Brienenoord Brug

Help Nederland bereikbaar te houden

Infrastructuur vormt het kloppende hart van onze samenleving en wij begrijpen dat de impact van een goed functionerende infrastructuur verder reikt dan enkel functionaliteit. Duurzaamheid is de norm. Met behulp van onze diepgaande kennis, een integrale aanpak en de inzet van innovatieve technologieën, helpen wij onze opdrachtgevers verder met hun infrastructurele uitdagingen. Zowel groot als klein, in het binnen- en buitenland.

Onze collega Timo over het project de A16 Rotterdam:

Wat dit project bijzonder maakt is de vergaande samenwerking en interactie tussen de geotechnici en de constructeurs. Er zijn slimme systemen bedacht en gemeenschappelijke tooling die informatie uitwisselden. Hiermee werd dubbel werk voorkomen. En het leuke is dat dit is ontwikkeld door de constructeurs en geotechnici zelf.

Maar ook op het gebied van modelleren hebben we slimme dingen gedaan. Zo hebben we de verschillende ontwerpsoftware die in de diverse projectstadia gebruikt worden aan elkaar gekoppeld. Een automatisering waardoor het werk niet alleen sneller gaat, maar ook nog eens van betere kwaliteit is. 
Timo de GoedeOntwerpleider Civiel
Timo de Goede

Het voordeel van werken bij Royal HaskoningDHV

Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.

Ga jij de uitdaging aan? 

Bevolkingsgroei, ouder wordende infrastructuur, toenemende verkeersbelasting en aandacht voor omgeving en natuur, maken de infrastructuuropgave complex en uitdagend. Dit vraagt dan ook om meer dan alleen technische expertise. Onze projecten vragen om mensen met sterke sociale vaardigheden en die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van onze vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.

Johan  Kuipers - Recruiter Mobility & Infrastructure

Johan Kuipers

Recruiter Mobility & Infrastructure

Language is changing...