Watertechnologie

Water is essentieel voor elke samenleving om te overleven en te gedijen. Bij Royal HaskoningDHV helpen we industriële bedrijven, drinkwaterbedrijven en afvalwaterzuiveringen om hun uitdagingen aan te gaan en hun watertransport, - levering en -verwerking te transformeren.
Visualisatie water in de wereld

Door een groeiende bevolking, een vergrijzende beroepsbevolking en een veranderend klimaat wordt het steeds moeilijker om water effectief te verwerken en te leveren. Elke waterbehandelings- en -verwerkingsinstallatie heeft nieuwe manieren nodig om processen te automatiseren, in te spelen op veranderende influentsamenstellingen en meer te bereiken met minder middelen.

Duurzame strategie, vooruitstrevende oplossingen en efficiënte bedrijfsvoering

Bij Royal HaskoningDHV hanteren we een holistische benadering om uw strategische, tactische en operationele uitdagingen aan te gaan. Van investeringsprioriteiten en natuurlijke behandelingsoplossingen tot modulair ontwerp en automatisering. We werken nauw samen met uw teams, zodat we voorbereid zijn op de toekomst.

Onze strategieën, oplossingen en operationele ondersteuning helpen u om waardevolle grondstoffen terug te winnen tijdens de waterbehandeling. Ook helpen ze de CO2-uitstoot en het energieverbruik te verminderen en topprestaties te leveren binnen beperkte ruimte.

Verander het watergebruik van uw organisatie - voorgoed

We pakken waterbeheerproblemen aan in elk stadium. We stroomlijnen en automatiseren processen, optimaliseren en upgraden bestaande systemen en definiëren toekomstgerichte strategieën. Ook helpen we klanten om water duurzamer te gebruiken in al hun processen.

Met een waterbouwkundige achtergrond van meer dan 140 jaar zijn we een zeer ervaren partner. We combineren uitgebreide kennis en expertise en helpen u om uitdagingen te overwinnen en nieuwe kansen te benutten.

Wanneer je de verantwoordelijkheid draagt voor een vitale bron als water, is er geen ruimte voor het maken van fouten. Onze klanten vertrouwen op ons om uitdagingen op te lossen, zodat ze gesteld staan voor de toekomst.

Maartje Wise-HoevenaarsBusiness Unit Director Water Technology and Resilience
Vraag of  opmerking? - Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Vraag of opmerking?

Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Tools & services

Deskundig strategisch advies

Van strategische masterplanning tot investeringsprioritering: wij helpen u een duurzame strategie te ontwikkelen die kosten en risico’s verlaagt.

Toonaangevend ontwerp en engineering

We helpen u bij het ontwerp, de bouw en de implementatie van oplossingen die duurzaam, efficiënt, doelgericht en toekomstbestendig zijn.

Gecombineerde domein- en digitale expertise

Met onze ervaring in watertechnologie en digitale oplossingen, helpen we industriële bedrijven, water- en afvalwaterbedrijven om digital twins te ontwikkelen, waterstromen te modelleren en voorspellende analyse en automatisering te integreren in hun bedrijfsactiviteiten.

Bekroonde watertechnologie

Vind duurzame oplossingen die u helpen fosfaten te verwijderen, waardevolle bronnen terug te winnen uit afvalwater en slib te behandelen met minimale (of geen) chemicaliën in 75% minder ruimte.

Blijf op de hoogte - We delen graag de laatste ontwikkelingen & trends over watertechnologie

Blijfop de hoogte

We delen graag de laatste ontwikkelingen & trends over watertechnologie