Wil jij bijdragen aan de duurzame transformatie van de waterketen?

Onze missie is duidelijk: het leveren van schoon en veilig drink- en proceswater en het zuiveren van afvalwater tot een schone herbruikbare stroom van water en grondstoffen, zowel in Nederland als daarbuiten. We bereiken dit met slimme technologieën die de weg vrijmaken naar een geïntegreerde, circulaire en duurzame waterketen. Sluit jij je aan bij ons team?
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
bergsche maas
Wij leveren een positieve bijdrage aan de gehele watercyclus, van drinkwater tot industrieel water en afvalwater. Onze bijdrage is van essentieel belang voor de gezondheid, de samenleving en de welvaart, zowel nu als in de toekomst.

Maak kennis met ons team Watertechnologie

Met multidisciplinaire en gepassioneerde teams werken we dagelijks aan de uitdagingen van deze tijd, zoals de groeiende wereldbevolking, toenemende vraag naar drinkwater en de gevolgen van klimaatverandering zoals waterschaarste en droogte. Zowel nationaal als internationaal. Onze innovatieve oplossingen verbeteren niet alleen de waterkwaliteit, maar verhogen ook de efficiëntie en duurzaamheid van waterbehandeling. Zo maken we de wereld elke dag een stukje beter voor de huidige én toekomstige generatie.

Onze projecten omvatten het verbeteren van leidingen, rioleringen en pompstations voor afvalwaterzuivering, het hergebruik van afvalwater in de landbouw en industrie en het produceren van schoon drinkwater. We creëren nieuwe grondstoffen uit slib en winnen waardevolle stoffen terug uit afvalwater. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee we het positieve verschil maken.

waterzuivering_cta

Ontdek hoe Anna, Guido & Defiano hun werk bij Royal HaskoningDHV ervaren:

Volop ontwikkelen met onze R&D afdeling en multidisciplinaire manier van werken

Bij Royal HaskoningDHV streven we voortdurend naar vooruitgang, met ons eigen onderzoekslab en nauwe samenwerking met universiteiten. Onze innovatieve productlijnen, zoals Nereda, Ephyra, Kaumera en Crystalactor, stellen ons in staat om drinkwaterbedrijven, waterschappen en industriële klanten zoals Mars, FrieslandCampina, Nestlé en Cargill op hoog niveau helpen met hun uitdagingen. Samen werken we aan innovatieve en duurzame waterzuivering en drinkwaterproductie. Enhancing Society Together noemen wij dat.

Bij ons kun je dan ook écht het verschil maken in baanbrekende projecten voor drinkwater, afvalwater en industrieel water, nationaal en internationaal. Onze multidisciplinaire teams bieden een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, waarin we leren met en van elkaar. Dit loopt van strategische consultants, projectmanagers en technologen tot engineers op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en civiele techniek. Met jouw expertise en ondernemerschap kunnen we de waterketen blijven transformeren en een blijvende positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Dit is werk dat er écht toe doet. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Sluit je bij ons aan!

water technologie

Vanaf mijn start tot aan nu heb ik altijd veel vrijheid en kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen en mijn horizon te verbreden.

Er is enorm veel ambitie en innovatiekracht in de watersector. En de noodzaak hiertoe is hoog, water wordt schaarser en we moeten steeds slimmer zijn om het schoon te maken. De maatschappelijke relevantie is sterk aanwijsbaar, iedereen heeft elke dag water nodig. Mijn missie is om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan schoon water voor onze planeet. Het mooie van het vak is dat je concreet bezig bent met grote installaties waar je rond kunt lopen die uiteindelijk helder water teruggeven aan een mooie natuurlijke beek. Dit heeft mij altijd enorm geboeid.

Royal HaskoningDHV is voor mij een heel gaaf bedrijf. Vanaf mijn start tot aan nu heb ik altijd veel vrijheid en kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen en mijn horizon te verbreden. De sfeer in het bedrijf heeft echt iets weg van 'de wereld een beetje beter willen maken', daar krijg ik energie van en dat past kennelijk goed bij me.
Franc van der WielenAfdelingshoofd Afvalwater
franc van der wielen

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Ben jij klaar om impact te maken?

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin jij jouw talenten kan inzetten om te werken aan het drinkwater, afvalwater en industriewater van morgen? Wij zijn altijd op zoek naar talenten die niet alleen inhoudelijk expertise hebben, maar ook een flinke dosis sociale vaardigheden. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Bekijk onze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.

Tessa in 't Veld - Recruiter Water & Maritime

Tessain 't Veld

Recruiter Water & Maritime

Language is changing...