Twinn Aqua Suite

Onze door kunstmatige intelligentie (ook wel bekend als Artificial Intelligence, AI) aangedreven software biedt u bruikbare inzichten in uw drink- en afvalwaterinfrastructuur, terwijl de prestaties autonoom worden geoptimaliseerd. Hierdoor kunt u deze infrastructuur beter beheren en de juiste beslissingen nemen. 
KRW webinarKRW webinar
Afvalwater installatie met digitale overlay

Software voor de gehele watercyclus

Wij ontwikkelen software waarmee drinkwaterbedrijven, waterschappen en industrieën hun volledige drink- en afvalwaterproces effectief kunnen beheren en hun prestaties kunnen verbeteren. Bij Royal HaskoningDHV begrijpen we de behoefte van onze klanten om voorbereid te zijn op uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en veerkracht als gevolg van extreme, veranderende weersomstandigheden, de risico’s van verouderende infrastructuur en bedrijfsmiddelen en de toekomst van hun personeelsbestand. Dit geldt vooral nu bedrijven geconfronteerd worden met een vergrijzende beroepsbevolking en kennisbehoud.

Hoe werkt Aqua Suite?

Square
Koppelen
Aqua Suite wordt gekoppeld aan uw bestaande systemen (SCADA, PLC's, procesdatabases) en sensoren.
Square
Voorspellen
De virtuele operator analyseert continu uw systeem aan de hand van historische en real-time gegevens die het verzamelt en analyseert.
Square
Aansturen
De software stuurt autonoom uw kernprocessen aan. Hierdoor beschikt u over een 24/7 optimalisatie die op basis van zijn voorspellingen de gewenste uitkomst garandeert.
Square
Voorkomen
Door toezicht te houden op de prestaties van de infrastructuur door middel van dashboards en datavisualisaties, kunt u zich volledig richten op de belangrijkste activiteiten en het snel nemen van weloverwogen beslissingen.
Léon Verhaegen

We willen de implementatie van Aqua Suite uitbreiden naar 3.000 gemeentelijke gemalen om een gedegen inzicht te verkrijgen in het functioneren van de waterketen als geheel.

Léon VerhaegenSenior Projectleider ICT en Innovatie bij WBL

Door kunstmatige intelligentie aangedreven analist en virtuele operator

De software van Aqua Suite is een door kunstmatige intelligentie aangedreven analist en virtuele operator voor watervoorzieningsbedrijven en industrieën. Hij leert snel processen begrijpen, doet nauwkeurige voorspellingen en anticipeert op de vraag en veranderende omstandigheden, terwijl hij waardevolle kennis behoudt.

Hoe?
Hij bewaakt, analyseert, visualiseert en controleert de prestaties van de drink- en afvalwaterzuiveringsprocessen door middel van voorspellende algoritmes en machine learning. Terwijl u een volledig en real-time inzicht krijgt in uw complete drink- of afvalwaternetwerk, beheert Aqua Suite uw dagelijkse activiteiten.

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij onze software in nauwe samenwerking met klanten en verbeteren wij voortdurend de werking van drink- en afvalwatersystemen en -netwerken.

Industriële, gemeentelijke en commerciële markten hebben we geholpen om:

 • de operationele kosten te verlagen
 • de waterproductie en -druk constant houden, met een kalm netwerk als gevolg
 • waterverliezen te voorkomen en de klantervaring te verbeteren
 • aan strenge effluent eisen te voldoen
 • afvalproducten om te zetten in hernieuwbare energiebronnen

Onze Aqua Suite producten

Loading...

Gerelateerde projecten

  Aqua Suite in actie

  Meer details en voorbeelden van implementatie van Aqua Suite.
  Bezoek onze Twinn Aqua Suite paginaBezoek onze Twinn Aqua Suite pagina
  Afvalwater installatie
  Melchior Schenk - Sales Lead Twinn Aqua Suite

  MelchiorSchenk

  Sales Lead Twinn Aqua Suite