Het is tijd om de wereld waarin we leven en werken anders in te richten. Verstedelijking, klimaatveranderingen en andere kwesties dwingen organisaties duurzamer en flexibeler te worden. Of het nou gaat om perscriptive analytics, of de nieuwste AI- en machine learning technologieën, wij helpen organisaties om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verhogen en zo te bouwen aan een betere en productievere toekomst. En met jouw digitale expertise kun je hier deel van uitmaken. Voeg je bij ons team van digitale experts en draag bij aan een betere wereld!  

Voorspellende software

Onze Business Line Digital levert baanbrekende digitale oplossingen met data als uitgangspunt. Voorspellende software is hier een groot onderdeel van. Hiermee maken we het mogelijk om de uitkomsten van technische beslissingen vooraf te voorspellen of een oplossing zonder enig risico uit te testen. Nauwkeurige modellen van systemen en processen stellen ons in staat om deze toekomstige prestaties voorspellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voorspellen wanneer waterleidingen hoogstwaarschijnlijk zullen barsten, om zo onze opdrachtgevers van tevoren te waarschuwen. Maar de technologie kan ook worden gebruikt om slimme en strategische lange termijn beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld door te voorspellen welke gebieden en gebouwen in de toekomst een hoog risico lopen op overstromingen. Met deze kennis kunnen er huizen worden gebouwd voor de volgende generatie op plekken waar zij eeuwen kunnen blijven staan.

Jouw uitdaging

Om dit te kunnen doen is er ontzettend veel data nodig. Bij elke stap in het proces moet het beoogde resultaat in gedachte worden gehouden. En dat vraagt om een praktische en resultaatgerichte aanpak. We zetten data om in waardevolle kennis. Dit doen we door wiskunde en strategische modellering te combineren met computer science en machine learning. Zo kunnen we patronen identificeren, processen te versnellen en belangrijke vragen van onze klanten te beantwoorden. En we hebben natuurlijk ook oplossingen nodig voor onze klanten die gemakkelijk te beheren en te besturen zijn en ook nog eens schaalbaar zijn. Allemaal uitdagingen waarbij we jouw digitale expertise goed kunnen gebruiken.   

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Data Science & IT (null)

Ik kan werken met mensen uit verschillende landen met uiteenlopende vaardigheden en achtergronden.

Katie SmithTechnical Manager

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Waterstanden optimaliseren met data science

Rijkswaterstaat en waterschappen Brabantse Delta en Scheldestromen schakelden onze data science-experts in om te helpen bij het analyseren en optimaliseren van de manier waarop zij het waterpeil van het Volkerak-Zoommeer beheren. We werkten aan een nieuwe, datadriven benadering voor het begrijpen en beheren van de waterstanden van het meer.
x

Waar Digital Twins en het treinverkeer samenkomen

We hebben digitale oplossing ontwikkeld die gebruik maakt van de nieuwste technieken zoals digital twins en edge computing. Met de nieuwe platforms is NS beter in staat om reizigers te voorzien van actuele informatie. Ook hebben chauffeurs toegang tot verbeterde adviesservices en kunnrn technici voorspellend onderhoud organiseren waar dat het meest nodig is. Hierdoor worden verstoringen geminimaliseerd en servicekosten verlaagd.
 

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together