In elke situatie leid jij je team naar optimale prestaties. En natuurlijk begeleid en betrek je hen bij veranderingen. Vanzelfsprekend doe je dit in lijn met onze strategie en in samenwerking met de andere afdelingen binnen ons bedrijf. Ben jij een geboren leider en wil je een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie? Voeg je bij ons team en draag bij aan onze missie. Let's enhance society together!  

Het goede voorbeeld   

Als leider heb je een sleutelrol in het begeleiden en betrekken van onze mensen. Je hebt een enorme impact op onze bedrijfscultuur en onze prestaties. Je zet de koers uit, formuleert een inspirerende visie en je stelt je team in staat om hun potentieel volledig te benutten. Maar je bent natuurlijk niet alleen verantwoordelijk voor je team. Ook de marktbenadering, projecten, innovaties en financiële resultaten vallen binnen jouw scope. Samen met je team slaag je erin om kennis, diensten en producten om te zetten in blije opdrachtgevers, gelukkige medewerkers en goede resultaten.

De best mogelijke leider  

De continue ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden is belangrijk. Voor jou als leider, maar ook om een voorbeeld te stellen voor je team en voor de prestaties van ons bedrijf als geheel. Wij bieden je een scala aan cursussen voor leiderschapsvaardigheden en ontwikkeling, zodat jij de best mogelijke leider kunt zijn!  

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Leadership (null)

De sleutel is om te weten hoe je jezelf kunt leiden voordat je andere leidt en hoe je jezelf richting geeft. Wanneer je jezelf kent, kun je je kwetsbaarheid combineren met je unieke krachten om zo vertrouwen te creëren en collega's dingen te laten doen die buiten hun comfortzone liggen.

Adisa Jahić-TorlakDirector Advisory Group Infra Amersfoort

Medezeggenschap bij Royal HaskoningDHV wint trofee

Wij zijn de winnaar van de Driehoek 3D Trofee 2021/2022, de prijs voor het beste overleg in de ‘driehoek’: medezeggenschap, toezicht en bestuur. De prijs wordt toegekend aan organisaties met robuust en inhoudelijk overleg tussen de (centrale) ondernemingsraad en de raad van commissarissen of raad van toezicht en het bestuur/de directie.

Hoogst genoteerde advies- en ingenieursbureau in LinkedIn Top Companies

Royal HaskoningDHV is met de 14e plaats niet alleen wederom op een mooie plaats in de LinkedIn Top Companies 2022 lijst van 25 Nederlandse bedrijven waar werknemers hun carrières het beste kunnen ontwikkelen. We nemen daarmee in de categorie civiele techniek ook de eerste plaats in.

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together