We bieden diensten aan in een breed scala aan markten. Dit maakt het dat onze projecten zeer divers zijn. Toch hebben al onze projecten één ding gemeen: ze hebben een positieve impact op mensen, onze leefomgeving en de economie. Kom aan boord als Projectmanager en let's enhance society together!  

Verwachtingen overtreffen  

Een vlekkeloze uitvoering van het project, dat is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de projectactiviteiten aan, bewaakt de budgetten, de deadlines en natuurlijk de kwaliteit van het werk. En vanzelfsprekend zorg je voor adequaat risicomanagement en pas je het projectplan aan wanneer nodig. Maar je verantwoordelijkheid houdt niet op bij het managen van het proces, er is ook een groot sociaal aspect. Ook het optimaliseren van de motivatie en de prestaties van het team, het geven van feedback en het verbeteren van de individuele capaciteiten maken allemaal deel uit van projectmanagement. En natuurlijk communiceer je de voortgang naar zowel interne als externe stakeholders. Alles wat je doet, doe je met één doel: de verwachtingen van de klant overtreffen.

Alle expertise in huis  

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten. Van kop tot staart. Je ontwikkelt een projectplan dat boven de verwachtingen van de klant uitstijgt. Je stelt een multidisciplinair team van experts samen om het project uit te voeren.  En met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel alle expertises in huis.

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Projectmanagement (null)

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Renovatie kademuren Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft meer dan 600 kilometer aan kademuren, waarvan 205 kilometer gefundeerde kademuurconstructie en deze moeten ze worden vernieuwd. Samen met BAM Infra Nederland vormen we de koninklijke combinatie Koningsgracht. We zijn op zoek gegaan naar een innovatieve manier om de kademuren te vernieuwen, waarbij we de impact op de omgeving minimaal kunnen houden.
Realisatie van Booking.com's ultramoderne wereldwijde hoofdkantoor

Een slimme, duurzame campus voor Booking.com

Duurzaamheid en intelligente systemen zijn onderscheidende kenmerken van het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam. En hierbij zijn wij verantwoordelijk voor project- en stakeholdermanagement, schreven het programma van eisen, gaven ondersteuning bij contractonderhandelingen en zorgden dat tijdens de ontwerp- en bouwfasen aan alle eisen werd voldaan. 

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together