Onze Staff & Support Medewerkers dragen van binnenuit bij aan het succes van ons bedrijf. Zij leveren diensten, richtlijnen, systemen en advies aan al hun collega's. Of je nou een professional bent op het gebied van financiën, marketing, juridische zaken, human resources of een ander vakgebied, jij kunt het verschil maken!  

Legaf Affairs
Ons Legal Affairs Team biedt oplossingen voor alle juridische uitdagingen in onze technische en ruimtelijke projecten. Zij hebben diepgaande kennis van civiel recht en in het bijzonder het bouw- en aanbestedingsrecht. Met hun kennis en ervaring ondersteunen zij hun collega's met strategisch juridisch advies en vertalen ze dit naar een praktische aanpak.  
Finance
Onze grote internationale portefeuille vereist sterke financiële ondersteuning, zoals frontoffice business controlling, (management)rapportages en backoffice accounting. Ons toegewijde team van finance professionals maakt dit mogelijk. Ieder binnen zijn of haar eigen vakgebied. Zo spelen zij een belangrijke rol in de groei van onze organisatie.  
Human Resources
Onze mensen vormen het hart van onze organisatie en zijn de grootste bijdrage aan ons succes. Het doel van HRM is om de organisatorische capaciteit en cultuur zo op te bouwen dat we onze strategische ambities waar kunnen maken. Ze bieden een veilige, inclusieve en uitdagende werkomgeving waarin al onze mensen worden gestimuleerd zich continu te ontwikkelen, hun volledige potentieel te benutten en bij te dragen aan het succes van onze organisatie.  
Brand, Marketing & Communications
Ons Brand, Marketing & Communications team is verantwoordelijk voor het versterken van ons merk, om zo bij te dragen aan onze groei. Iedere collega heeft zijn eigen expertise en samen ontwikkelen ze onze merkstrategie, interne en externe communicatiestrategieën en campagnemanagement. En natuurlijk voeren ze deze strategieën ook uit.
Workplace Solutions
Het is belangrijk dat onze werplekken up-to-date zijn en dat er wordt ingespeeld op onderwerpen zoals digitalisering van werkprocessen, papierloze kantoren en het nieuwe werken. Ons Workplace Solutions Team creëert inspirerende en innovatieve werkplekken in onze kantoren en leveren de digitale tools en laptops waarmee onze mensen hun werk efficiënt kunnen doen. Het leveren van gerichte expertise door het bieden van innovatieve, toekomstbestendige en kosteneffectieve oplossingen is hun missie. 
Project Excellence
Om het projectmanagement binnen onze organisatie te continu te verbeteren, hebben we een Project Excellence Team. Zij zijn verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van risicomanagementprocessen en projectmanagementprocedures. Ze helpen collega's in onze organisatie met het leveren van resultaten die de verwachtingen van alle partijen overtreffen. 

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Wereldbol | icon
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en dagen onszelf en anderen continu uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale maatschappelijke uitdagingen. 
Trofee | icon
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit brengt werk en projecten met zich mee die divers, uitdagend en interessant zijn en waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt en ontwikkeld.
Raket | icon
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden over het gehele palet aan expertises waarin wij als bedrijf actief zijn. Je krijgt de kans je interesses en nieuwsgierigheid te volgen om zo nieuwe expertises en rollen te ontdekken en om van, en samen met, collega’s te leren. 
Team | icon
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën. We stimuleren dan ook iedereen om zich open te stellen, verbindingen te leggen en te leren van elkaars ervaringen. Zo werken we als team schouder aan schouder aan de beste oplossingen.

Loading...

Recente vacatures voor Staff & Support (null)

Als financieel professional bij Royal HaskoningDHV krijg ik veel mogelijkheden om te leren en mezelf te ontwikkelen. De combinatie van routinetaken en uitdagende projecten maakt me blij. 

Caroline van der WerffProject Finance Administrator

Medezeggenschap bij Royal HaskoningDHV wint trofee

Wij zijn de winnaar van de Driehoek 3D Trofee 2021/2022, de prijs voor het beste overleg in de ‘driehoek’: medezeggenschap, toezicht en bestuur. De prijs wordt toegekend aan organisaties met robuust en inhoudelijk overleg tussen de (centrale) ondernemingsraad en de raad van commissarissen of raad van toezicht en het bestuur/de directie.

Hoogst genoteerde advies- en ingenieursbureau in LinkedIn Top Companies

Royal HaskoningDHV is met de 14e plaats niet alleen wederom op een mooie plaats in de LinkedIn Top Companies 2022 lijst van 25 Nederlandse bedrijven waar werknemers hun carrières het beste kunnen ontwikkelen. We nemen daarmee in de categorie civiele techniek ook de eerste plaats in.

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together