Sluit je aan als professional bij de Strategie en Management Consultants

De Strategie en Management Consultants van Royal HaskoningDHV zijn professionals in samenwerking. We creëren en begeleiden samenwerkingen tussen en binnen organisaties in beleidsontwikkeling, programma's en processen en organisatieontwikkeling. Met het doel effectief bij te dragen aan belangrijke transities in onze leefomgeving.
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
Samenwerken in gebiedsgerichte bereikbaarheidsprogramma’s MIRT l Royal HaskoningDHV

Een unieke netwerkorganisatie

Wij zijn een dynamische en pionierende groep adviseurs gericht op maatschappelijke impact en vernieuwing. Wij werken samen volgens de principes van de netwerkorganisatie. Dat betekent samenwerken op basis van gedeelde waarden. Zo werken we als ‘kritische vriend’ samen met onze klanten en partners: als ‘vriend’ van maatschappelijke opgaven en ‘kritisch’ op hoe samenwerkingen worden vormgegeven. Als onze collega ervaar je veel vrijheid én verantwoordelijkheid, zowel voor het leveren van toegevoegde waarde voor je klanten als voor je persoonlijke ontwikkeling. Met je collega’s werk je samen in opdrachten, ontwikkel je nieuwe visies en aanpakken in onze SMC Academy en deel je praktijkervaringen tijdens onze netwerkHUB’s. Onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort en Nijmegen én onze thuiswerkplek vormen de uitvalsbasis voor ons werk.

Ontdek hoe René, Jarit, Esther en Veerle hun werk bij Royal HaskoningDHV ervaren:

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Ben jij klaar om impact te maken?

Als we vacatures hebben, staan ze op deze plek. Maar ook als we ze niet hebben, maken we graag kennis met mensen die toegevoegde waarde kunnen leveren voor onze klanten én voor onze groep. Onze sollicitatieprocedure is eenvoudig en bestaat in principe uit twee gesprekken. Om beter kennis met ons te maken én om je te helpen in je afwegingen, bieden we je de mogelijkheid om – aan het einde van onze sollicitatieprocedure – met ons team een dagje mee te werken aan één van onze opdrachten. Meewerken aan een offerte, deelnemen aan een werksessie of gericht adviseren over de opzet van programma’s; in aansluiting bij jouw wensen stellen we graag een programma samen!

Bekijk onze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.