Op weg naar een gezonde leefomgeving

Staat u ook voor de complexe uitdaging om aan de slag te gaan met de immense woningbouwopgave en tegelijkertijd uw stad of regio leefbaarder, duurzamer en beter bereikbaar te maken? Hoe zorgen we bij het ontwikkelen van nieuwe woonwijken tegelijkertijd voor een gezonde leefomgeving met natuur & landschap? Deze uitdagingen vragen om innovatieve omgang met ruimtevraag en -aanbod, bestuurlijke afstemming en draagvlak van inwoners en ondernemers.
Gezonde leefomgeving graphic

Uw route naar een gezonde leefomgeving op meerdere schalen

Onderstaande puzzelstukken laten zien hoe wij op verschillende schaalniveaus acteren, op deze manier maken wij het verschil in onze aanpak.
Benieuwd geworden? 
 

Op verschillende schaalniveaus verbinden van stad en streek

Integrale aanpak gezonde leefomgeving

Square
Denken voorbij het gangbare
Wij werken aan een gezonde leefomgevingen voor mens, natuur en milieu. We beschikken over de (milieu) technische, bestuurlijke, economische en juridische kennis om complexe stedelijke uitdagingen in kaart te brengen en gebruiken data en digitale technologieën om onze klanten te helpen beter en sneller onderbouwde beslissingen te nemen.
Square
Dansen tussen schaalniveaus
Wij werken op alle schaalniveaus van het stedelijk netwerk: van het ontwikkelen van nationaal beleid en regelgeving, via integrale programma’s voor onze (metropool)regio’s naar concrete gebiedsontwikkelingen in steden en dorpen, en gebiedsprocessen in landelijk gebied. 
Square
Doorpakken naar uitvoering
Verder beschikken we over daadkracht om concrete uitdagingen op landelijk, regionaal en lokaal gebied aan te pakken. Met onze procesgerichte aanpak brengen we belangen en perspectieven bij elkaar en realiseren we doelen van publieke en private stakeholders.

Visie en actie

Met onze projecten streven we naar een woningbouw impuls voor dorpen en steden om toekomstige generaties te helpen aan een duurzame, groene en sociale leefomgeving, die geluk en gezondheid bevordert. Dat doen we met visie en actie, door te praten en te plannen.
Erwin StofferLeading professional Healthy Cities, stedenbouwkundige
Erwin Stoffer

De kracht van een vertrouwde partner

Als Royal HaskoningDHV hebben we acht regionale kantoren, met betrokken consultants en specialisten die de lokale gevoeligheden kennen en weten wat er speelt. We zijn een stabiele, vertrouwde partner in een lerende aanpak; we zoeken samen naar wat wel werkt en wat niet. We zijn flexibel en we kunnen snel schakelen, zodat steeds de expertise beschikbaar is die gevraagd wordt. Vanuit noodzaak, betrokkenheid èn passie is het onze ambitie gezamenlijk te werken aan een vitaal toekomstbestendige gezonde leefomgeving.

Ook een gezonde  leefomgeving creëren? - Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Ook een gezonde leefomgeving creëren?

Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Ook bouwen aan de stedelijke netwerken van morgen? 

Bekijk onze vacatures en draag bij aan de steden van de toekomst. 
 
Mensen werken samen
Language is changing...