Gebouwen

Gebouwen en de gebouwde omgeving maken we samen duurzaam en toekomstbestendig. Door zowel de eindgebruiker als de organisatiedoelstellingen centraal te zetten, zorgen we voor een flexibel, duurzaam gebouw dat aansluit op de behoeftes van vandaag en morgen.
Neem contact met ons opNeem contact met ons op
Gebouwen

Toekomstbestendige en duurzame gebouwen

Gebouwen hebben vele belangrijke functies. Er wordt onder andere geleerd, gewerkt, geproduceerd, of gezorgd. Door maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop mensen deze gebouwen willen gebruiken continue. Behoeftes veranderen, net als wet- en regelgeving. Zo is bijvoorbeeld het verduurzamen van vastgoed niet langer een vrijblijvende ambitie.

Publiek, maatschappelijk, industrieel en bedrijfsvastgoed

Van een nieuw gebouwontwerp tot het optimaliseren van bestaand vastgoed, de functie van het gebouw bepaalt voor een groot deel wat de beste aanpak is. Onze adviseurs, ontwerpers, engineers en projectmanagers werken dagelijks aan projecten voor klanten in uiteenlopende sectoren. Hierdoor kunnen we met onze innovatieve en multidisciplinaire aanpak oplossingen bieden voor onder andere publiek, maatschappelijk, industrieel en bedrijfsvastgoed.

Duurzame gebouwen en gebouwde omgeving

Bij het ontwikkelen van toekomstbestendige en duurzame gebouwen speelt de gebouwde omgeving een belangrijke rol. Of het nu gaat om de invloed die de omgeving heeft op de gebruikservaring in het gebouw, of de invloed van het gebouw op de mensen, dieren en natuur in de directe omgeving. Voor een echte duurzame en toekomstbestendige oplossing kunnen het gebouw en de directe omgeving niet los van elkaar worden gezien.

Gespecialiseerde vastgoed experts voor de hele levensduur van het gebouw

Gedurende de levensduur van een gebouw krijg je als gebouweigenaar of beheerder met verschillende uitdagingen te maken. Onze ervaren, gespecialiseerde adviseurs en engineers helpen in elke fase bij het optimaliseren van het gebouw en het gebruik. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw gebouw, het verduurzamen van vastgoed, het optimaliseren van de werkomgeving of het professioneel beheren van een vastgoedportefeuille. Bij elk project kijken we hoe we deze specialismes kunnen combineren om zo tot een optimale, toekomstbestendige oplossing te komen die echt werkt.
Gebouwen Infinity Loop
Neem contact op met onze experts -

Neem contact opmet onze experts

Laatste nieuws over de gebouwde omgeving