De omgeving waarin kapitaalgoederen functioneren, verandert snel. Onder andere door klimaatverandering en nieuwe technologieën. Daarnaast wordt een hoge mate van veiligheid, transparantie en duurzaamheid als vanzelfsprekend gezien. Een maatschappij zonder risico’s bestaat echter niet. Maar hoe maken en houden we die risico's beheersbaar? En hoe zorgen we voor de juiste balans tussen waarde, risico's en kosten? Als expert op het gebied van assetmanagement help je onze klanten hierbij. Wil jij met jouw vaardigheden een positieve impact hebben op onze samenleving? Voeg je dan bij onze groep experts en let's enhance society together!

Life Cycle Asset Management  

Assets met maximale waarde en beheersbare risico's. Dat is het doel. En om dit te bereiken is een soepele procesketen, van beleid en strategie tot evaluatie en bijsturing, cruciaal. Jij helpt onze klanten bij het ontwerpen en implementeren van de gehelen keten van assetmanagement. Soms de hele keten, en soms een specifieke processtap. Goede informatievoorziening en up-to-date kennis is hierbij van essentieel belang. Niet alleen op het gebied van technische en financiële aspecten, maar ook op het gebied van milieu en duurzaamheid. Samen met de klant werk je aan assetmanagement dat klaar is voor de toekomst!

Onze expertisegebieden 

Assetmanagement is van toepassing in veel markten en disciplines. Bij Royal HaskoningDHV hebben we ervaring met assets variërend van water, infrastructuur en gebouwen tot strategische asset surveys voor luchthavens. Binnen onze expertisegebieden helpen we klanten in zowel de publieke als de private sector met hun assetmanagement uitdagingen.  

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Assetmanagement (null)

Samen met je collega’s organisaties en de mensen daarin helpen rondom het thema assetmanagement, daar word ik blij van! Hen helpen met het op orde krijgen van het proces, van nieuwe ontwikkeling tot beheer en alles wat daarbij hoort.

Patrick GoorenAdvisor Asset Management Openbare Ruimte & Infrastructuur

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
Duurzaamheidsscan voor het bedrijfsvastgoedportefeuille ABN AMRO

Duurzaamheidsscan voor bedrijfsvastgoedportefeuille

ABN AMRO Bank heeft de ambitie om haar vastgoedportefeuille sterk te verbeteren. Om dit te realiseren hebben wij circa 300 kantoorgebouwen en bankshops beoordeeld op duurzaamheid, voorzien van een energielabel en een BREEAM In-Use score. Ook geven we adviezen en verzorgen we het uitvoeringsbeleid. Het resultaat: al meer dan 50 panden hebben BREEAM In Use Very Good certificaten en energielabels A behaald.
x

Assetmanagement volgens ISO55000 geïmplementeerd 

Chemelot is met een oppervlakte van 850 hectare het grootste chemische industriële complex in Nederland. Sitech heeft, als eigenaar van de infrastructurele assets op Chemelot, ons sinds 2006 aangesteld voor het assetmanagement van onder meer 195 kilometer riolering, 80 kilometer weg, 50 kilometer spoor, 200 hectare groen, kolommenbanen, 16 bruggen en een haven.
 

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together