Business Development & Sales bij Royal HaskoningDHV gaat om meer dan alleen zorgen voor een goed gevulde pijplijn van nieuwe projecten. Wij hebben als doel om de samenleving te verbeteren. Om een positief verschil te maken in de wereld. Dit betekent dat al onze projecten één ding gemeen hebben: ze hebben een positieve impact op mensen, onze leefomgeving en de economie. Bij ons zet je jouw Business Development skills in om bij de dragen aan onze missie. Let's enhance society together!

Groeien door innovatie    

Als expert op het gebied van Business Development & Sales draag je bij aan de toekomst van ons bedrijf. Je positioneert ons niet alleen voor actuele kansen in de markt, maar ook voor toekomstige kansen. Je analyseert commerciële ontwikkelingen en de veranderende behoeften van onze opdrachtgevers. Op basis daarvan definieer je commerciële mogelijkheden en innovatiekansen. Je ontwikkelt nieuwe businessmodellen waarbij je winstgevendheid koppelt aan toegevoegde waarde. Zo maak jij het verschil.  

Relatiebeheer   

Met onze projecten zetten we ons in om een bijdrage leven aan de samenleving. Dit doen we door samen te werken met onze klanten en andere stakeholders. Dit maakt goede relaties met onze klanten en andere partijen belangrijk. Klantmanagement en werken aan lange termijn relaties zijn dan ook cruciaal in jouw werk als Business Development & Sales professional. 

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Business Development & Sales (null)

Als Business Developer heb ik de kans gehad om diverse klanten te ontmoeten en ik voel me erg trots als ze bij ons terugkomen omdat wij het verschil maken in hun projecten.

Nishi ChandraBusiness Development Manager Maritime

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

We blijven partner binnen de nieuwe raamovereenkomsten voor Rijkswaterstaat

In 2021 zijn we door Rijkswaterstaat wederom geselecteerd voor twee belangrijke raamovereenkomsten voor advies- en ingenieursdiensten: Ingenieursdiensten (ID) en Project- en Procesbeheersing (PPB). Hiermee wordt de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Royal HaskoningDHV, die al sinds 2007 bestaat binnen deze twee overeenkomsten, opnieuw met vier jaar verlengd.
Duurzaamheidsscan voor het bedrijfsvastgoedportefeuille ABN AMRO

ABN AMRO besteedt managing agent hard services uit aan Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV verzorgt de komende vijf jaar het vastgoedbeheer voor alle ABN AMRO locaties in Nederland. Ook het doorontwikkelen van de Future FM doelstellingen waarin duurzaamheid, employee experience en digitale transformatie centraal staan, valt onder dit contract.
 

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together