Loopbaan & Ontwikkeling

Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf, en we zijn ons succes verschuldigd aan onze mensen. Ze bedenken de oplossingen van de toekomst om klimaatverandering tegen te gaan en de wereld een stukje beter te maken. Daarom investeert Royal HaskoningDHV continu in haar mensen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen gebruiken om met deze oplossingen te komen en zo hun steentje bij kunnen dragen aan onze purpose enhancing society together.   
Bekijk onze vacatures
Werken bij Royal HaskoningDHV | Loopbaan & ontwikkeling

Leren en ontwikkelen  

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Met de veranderingen in het klimaat mogen we geen tijd verspillen om met oplossingen te komen die dit tegengaan. Om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige diensten kunnen blijven leveren en blijven groeien om de wereld een stukje beter te maken, stimuleren we een werkomgeving waar continue ontwikkeling centraal staat, gebouwd op ervaring, innovatie en verandering. We drijven op de kennis, ervaring, vaardigheden en competenties van onze medewerkers. Daarom investeren we constant in de ontwikkeling van onze mensen en stimuleren we dat ze ook in zichzelf investeren.  

Leren en ontwikkelen is topprioriteit binnen ons bedrijf en daarom zijn we toegewijd aan de groei- en carrièredoelen van onze mensen. We bieden on-the-job trainingen en diverse opleidingen en cursussen, inclusief een breed scala aan leer- en ontwikkelactiviteiten. Leren op aanvraag inclusief kwalificaties, professionele platforms, coaching, mentoring, netwerken, detachering en buitenlandse opdrachten zijn hier allemaal voorbeelden van. Daarnaast bieden we ook uitgebreide online leermogelijkheden en op maat gemaakte programma's, zoals het Young Professionals Program en ons Future Leaders Program.  

Plan jouw ontwikkeling

Onderdeel van onze inzet op carrièreontwikkeling, is ons eigen ontwikkelde Global Positioning System (GPS). Dit helpt onze mensen een beeld te krijgen van de verwachtingen en kansen. Het is van toepassing op onze wereldwijde activiteiten en maakt het makkelijker voor mensen om samen te werken wanneer hun skills, ervaring en kennis nodig zijn. Ons Performance & Development framework is ontworpen om de dialoog tussen onze mensen en hun managers over hun ontwikkeling gemakkelijker te maken. Het belangrijkste element hierin is dat onze mensen zelf aan het roer staan; wij bieden ze de support om succesvol te zijn.

Met alle trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden kun je je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Jorden SchuitCDE Lead Mobility & Infrastructure