Loopbaan & Ontwikkeling

Gemotiveerde en gekwalificeerde mensen vormen de basis van ons succes. Oplossingen die de samenleving verbeteren, vereisen een hoog niveau van expertise, creativiteit, gedrevenheid en teamgevoel. Ontdek hoe we onze collega's ondersteunen om hun volledige potentieel te benutten.
Bekijk onze vacatures
Werken bij Royal HaskoningDHV | Loopbaan & ontwikkeling
Werken bij onze organisatie, betekent dat je volop werkt aan projecten die een directe impact hebben, omdat je werkt aan de voorhoede van nieuwe oplossingen voor de meest urgente problemen van deze tijd. Het werk en de projecten die je doet zijn divers, uitdagend en interessant en vereisen dat je voortdurend je vaardigheden en sterke punten ontwikkelt. We investeren dan ook continuin de ontwikkeling van onze collega's, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten en de samenleving vandaag, en in de toekomst, kunnen verbeteren.

Vorm je eigen carrière

Bij ons staat leren en ontwikkelen centraal en daarom zetten we ons in voor de ontwikkelingsambities van onze collega's. We bevorderen een cultuur van voortdurend leren om het verschil te maken en het beste in elkaar naar boven te halen.

Aangezien het merendeel van wat we leren voortkomt uit ervaring op de werkvloer en leren door te doen, moedigen we je aan om je nieuwsgierigheid en eigen interesse te volgen. Hierdoor zul je nieuwe expertisegebieden ontdekken om je in te verdiepen, nieuwe rollen om in te groeien en nieuwe collega's om van te leren en mee samen te werken. Door te werken aan nieuwe en uitdagende projecten kun je je ontwikkeling en ambities stimuleren. Dit stelt je in staat om je eigen carrière vorm te geven, met een eigen ontwikkelingspad, binnen de diversiteit van domeinen waarin het bedrijf actief is.

Leren & ontwikkelen

Naast leren op de werkvloer bieden, we ook leermogelijkheden die voortkomen uit interacties en het leren van anderen evanals een breed scala aan leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Mentoren, coaches of ervaren collega's die je helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden door middel van begeleiding, feedback of het delen van ervaringen, zijn hiervan een uitstekend voorbeeld. Maar ook onze uitgebreide online leermogelijkheden, kennisgroepen en ontwikkelingsprogramma's op maat helpen bij jouw ontwikkeling.

Online Learningplatform
We bieden een intern platform waar je alle leermiddelen kunt vinden in de vorm van onder andere e-learnings, leerpaden, webinars, face-to-face programma's en leesmateriaal. Je hebt toegang tot dit centrale platform om geschikte cursussen te ontdekken voor je leer- en ontwikkelingsbehoeften.
LinkedIn Learning
Naast ons interne platform bieden we LinkedIn Learning aan al onze collega's. Dit online platform helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden door middel van video's met cursussen onder leiding van experts. Met meer dan 5.000 cursussen en gepersonaliseerde aanbevelingen kun je cursussen ontdekken, voltooien en bijhouden die relevant zijn voor jouw vakgebied en interesses
Learning Weeks
We geloven dat elke collega een bron van inspiratie en innovatie is. Daarom organiseren we wereldwijd Learning Weeks waarin collega's best practices, succesverhalen en inspiratiesessies over uiteenlopende onderwerpen met elkaar kunnen delen.
Kennisgroepen
Onze kennisgroepen zijn jouw bron; een netwerk van collega's en "a single source of truth" die gestandaardiseerde processen en tooling, efficiënte projectoverdracht, maar ook geverifieerde, gevalideerde en vertrouwde werkwijzen mogelijk maakt en levert.

Young Professional Program

Voor alle startende professional hebben we een uitdagend Young Professional Programma. In dit tweejarige programma ontdek je niet alleen je sterke punten, maar ook dingen die je moeilijk vindt. En het mooiste? Je hebt zelf invloed op de inhoud en de opdrachten van het programma. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Je ontwikkelt je hard en soft skills samen met andere collega's. Soms op een van onze kantoren, en soms op een externe locatie. Maar er is meer, want tussen deze blokken door kies je je eigen individuele route. Wil je een specifieke training volgen, of geef je de voorkeur aan persoonlijke begeleiding door een coach? De keuze is aan jou!

Aleksandr Kharseev

Ik vindRoyal HaskoningDHV een prachtig bedrijf dat je vrijwel onbeperkte leermogelijkheden biedt en je de ruimte geeft om je zelf te ontwikkelen en je carrièrepad uit te bouwen.

Aleksandr KharseevMaritime Consultant
Language is changing...