Royal HaskoningDHV is een geweldige plek om je carrière een kickstart te geven. Of je nu werkervaring wilt opdoen tijdens je studie, of net afgestudeerd bent en op zoek bent naar je eerste baan, wij hebben volop mogelijkheden voor jou!  

Onze stages  

We hebben prachtige stagemogelijkheden voor leergierige studenten. Bij ons krijg je de kans om werkervaring op te doen in een internationale organisatie waar jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je kunt een stageopdracht doen op een van onze afdelingen of een actueel vraagstuk binnen onze organisatie onderzoeken als onderdeel van je afstudeeropdracht. In een dynamische en veilige werkomgeving krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen op verschillende afdelingen en om in contact te komen met verschillende experts en specialisten. Persoonlijke én professionele ontwikkeling staan bij ons voorop. Daardoor is geen enkele vraag te veel, geen vraag te gek en blijft geen kans onbenut.    

De eerste stap in je carrière  

Ben je klaar met studeren en ben je op zoek naar een traineeship of startersfunctie? Ook dan hebben we volop mogelijkheden voor jou waar jij je opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. Je werkt aan verschillende projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. En met de mogelijkheid om diverse opleidingen, trainingen en cursussen te volgen, blijf je altijd op de hoogte van de laatste kennis binnen jouw vakgebied. Ook maken we een ontwikkelplan, afgestemd op jouw behoeften en wensen en heb je volop doorgroeimogelijkheden, horizontaal en verticaal.     

Young Professional Program 

We hebben een uitdagend Young Professional Programma. In dit tweejarige programma ontdek je niet alleen je sterke punten, maar ook dingen die je moeilijk vindt. En het mooiste? Je hebt zelf invloed op de inhoud en de opdrachten van het programma. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen leerproces. In drie Building Blocks van ieder drie dagen ontwikkel je je hard en soft skills samen met andere collega's. Je brengt deze tijd door op kantoor, in de Ardennen of op een andere locatie. Maar er is meer, want tussen deze blokken door kies je je eigen individuele route. Wil je een specifieke training volgen, of geef je de voorkeur aan persoonlijke begeleiding door een coach? De keuze is aan jou! 

campus

Meningen van onze collega's

86%
van onze collega's vindt dat hun baan mogelijkheden biedt om uitdagend en interessant werk te doen
83%
van onze collega’s vindt dat ze de kans krijgen om hun ideeën op te volgen en toe te passen
86%
van onze collega’s zou Royal HaskoningDHV aanbevelen als een goede plek om te werken

Young Royal HaskoningDHV

Young organiseert inspirerende evenementen, workshops, excursies en andere bijeenkomsten om je netwerk te uit te breiden en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Zo leer je collega's uit alle disciplines kennen, in zowel binnen- als buitenland. Ons grootste evenement van het jaar is de International Cross Selling Day. Op deze dag komen we samen met meer dan 250 collega's van over de hele wereld om kennis en ervaring te delen en natuurlijk om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben!  

Werken bij Royal HaskoningDHV |

Bespreek jouw carrièremogelijkheden face-to-face tijdens een van deze evenementen

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Studenten & Starters (null)

Blijf in contact

Wil je inspirerende verhalen van medewerkers, innovatieve projecten en unieke evenementen ontdekken? Volg ons op LinkedIn om je passie voor engineering te stimuleren!

laptop check amsterdam

Ontdek ons Instagram kanaal!

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together