Datacenters van morgen

De wereldwijde digitale revolutie brengt steeds meer landen en regio's welvaart. Waar digitale infrastructuren worden gecreëerd, doen zich nieuwe economische kansen voor. Datacenters maken deze 21e-eeuwse transformatie, waar miljoenen mensen in hun dagelijks leven van profiteren, mogelijk. Royal HaskoningDHV was al vanaf de pioniersfase betrokken bij de opkomst en ontwikkeling van datacenters en andere missiekritische faciliteiten.
Man en vrouw met laptop in een data center

De samenleving eist steeds betrouwbaardere systemen. Voor het functioneren van de samenleving is continuïteit cruciaal. Missiekritische faciliteiten vragen om een zeer veerkrachtige infrastructuur om hun service te kunnen garanderen. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsvoering, processen en systemen zo efficiënt, effectief en continu mogelijk functioneren. Dit doen wij door veerkrachtige en energie-efficiënte missiekritische faciliteiten te leveren.

Nieuwe economische kansen dankzij de digitale revolutie

Continuïteit is net zo belangrijk bij het verlengen van de levensduur van missiekritische faciliteiten. Onze multidisciplinaire teams bieden ondersteuning bij het voorkomen van IT-downtime binnen datacenters en andere missiekritische faciliteiten, waar maximale beschikbaarheid en controle is vereist. Onze experts van wereldklasse leveren de beste oplossing tijdens uitbreiding, vervanging of aanpassing van de infrastructuur, waar de faciliteit zich ook bevindt.

Tijdens de digitale revolutie was het ons doel ervoor te zorgen dat uw investeringen in datacenters - overal ter wereld - zouden leiden tot een betrouwbaar en winstgevend eindresultaat.

Voor meer informatie, bezoek onze Datacenters pagina (Engels).

Language is changing...