iReport: aantrekkelijk rapporteren voor ieder project

Verbeter de kwaliteit van uw project met iReport: aantrekkelijk rapporteren, verbeterde samenwerking én versnelde besluitvorming.
Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier uw projectdocumenten aanbieden en daarmee meteen de besluitvorming versnellen? Het kan met iReport. iReport is een webbased applicatie, vol met visuele en interactieve informatie. Met een paar klikken wordt het plan voor een complex multi-stakeholder project ineens behapbaar en toegankelijk voor alle doelgroepen.

Vergroot het draagvlak voor uw project, verbeter de besluitvorming en daarmee de productiviteit binnen uw project. In plaats van lange tekstdocumenten kunt u met behulp van 3D-modellen, video, geluid en overzichtskaarten dezelfde informatie digitaal en aantrekkelijk presenteren. Stroomlijn de samenwerking met stakeholders en bied informatie aan op ieder gewenst detailniveau.

Mensen kunnen heel gericht de informatie vinden die ze zoeken. De digitale omgeving van iReport draagt eraan bij dat we op basis van de juiste informatie betere beslissingen kunnen nemen.

Floor VermeulenProvincial Executive member for Traffic and Transport

Voor elk project of rapport

iReport is in te zetten voor alle mogelijke projecten en rapporten, van planstudie tot haalbaarheidsonderzoek, van kosten-batenanalyse tot aan een reikwijdtestudie. Ons platform voldoet binnenkort aan de eisen voor DigiToegankelijkheid en kan bijvoorbeeld worden ingezet bij e-participatietrajecten vanuit de Omgevingswet.
iReport-1

Voor elke user interface

Van tablet tot laptop: iReport is geschikt voor vele gebruikersomgevingen. U bepaalt zelf wie toegang krijgt tot welke onderdelen van het platform én de mate van samenwerking.

Ondanks dat het platform er aan de voorkant uitziet als een website, kunnen we de interactief gepresenteerde informatie met één druk op de knop omzetten naar een PDF-rapport.
iReport-2

Werken in de digitale omgeving van iReport maakt het makkelijker om burgers eerder te betrekken bij de planvorming. Het bereik wordt veel groter. En de besluitvorming beter.

Peter van WijlickRMO Noord-Limburg

Voordelen van iReport

Op maat
iReport biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en snel een platform op te zetten dat geheel is toegespitst op uw plan, project of boodschap. 

Toegankelijk en transparant
iReport helpt de productiviteit binnen projecten te vergroten door informatie gebruiksvriendelijk te maken voor al uw stakeholders. 

Eén platform
Gebruik iReport als projectplatform voor de hele looptijd van uw project en benut functies als interactieve publicaties, 3D modellen, video, geluid en overzichtskaarten.

Stakeholder engagement
Laat stakeholders op ieder moment en op elke wijze participeren in het proces.

Digitale inclusie
Het platform voldoet binnenkort aan het besluit digitale toegankelijkheid.

Ervaar het zelf!
Paul  Eijssen - Strategisch adviseur Milieueffectrapportage en effectstudies

Paul Eijssen

Strategisch adviseur Milieueffectrapportage en effectstudies

Language is changing...