14-04-2022

Royal HaskoningDHV hoogst genoteerde advies- en ingenieursbureau in LinkedIn Top Companies

Royal HaskoningDHV is met de 14e plaats niet alleen wederom op een mooie plaats in de LinkedIn Top Companies 2022 lijst van 25 Nederlandse bedrijven waar werknemers hun carrières het beste kunnen ontwikkelen. Het bedrijf neemt daarmee in de categorie civiele techniek ook de eerste plaats in. De LinkedIn Top Companies lijst verschijnt jaarlijks en rangschikt de beste werkgevers in Nederland.
LinkedIn stelt de Top Companies-lijst samen met behulp van LinkedIn-data. Daarbij is rekening gehouden met zeven factoren die bewezen bijdragen aan het ontwikkelen van iemands carrière: (1) de mogelijkheid om hogerop te komen; (2) het leren van nieuwe vaardigheden; (3) bedrijfsstabiliteit; (4) externe carrièrekansen; (5) bedrijfsaffiniteit; (6) genderdiversiteit en (7) opleidingsachtergrond.

“We zijn trots dat we wederom het hoogstgenoteerde advies- en ingenieursbureau zijn waar je het beste je carrière kunt ontwikkelen. Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf, daarom is leren en ontwikkelen een topprioriteit binnen ons bedrijf. We zijn toegewijd aan hun groei- en carrièredoelen van onze mensen en het aantrekken van nieuw talent. Het bevestigt dat wij onze medewerkers helpen groeien, zodat zij hun volledige
potentieel kunnen inzetten om een positieve impact te hebben op mensen
en onze leefomgeving,” zegt Meike Salvadó, Directeur Human Resources.
LinkedIn Top companies Nederland

Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf, daarom is leren en ontwikkelen een topprioriteit binnen ons bedrijf.

Meike SalvadóDirecteur Human Resources
Persvragen  - Neem contact op met ons Media team

Persvragen

Neem contact op met ons Media team

Language is changing...