07-04-2022

Royal HaskoningDHV versterkt supply chain consultancy met overname Districon

Royal HaskoningDHV heeft het internationale consultancy bureau Districon uit Maarssen overgenomen. Met deze strategische overname ontstaat er een supply chain & logistics powerhouse dat de klant van a tot z kan adviseren; van productieketen en investeringsstrategie tot en met ontwerp en realisatie van fabriek, magazijn en de besturing ervan.
Team Districon & Royal HaskoningDHV
Foto v.l.n.r.: Erwin Faber (Districon), René Dahmen, Sabine Bink, Marije Hulshof (Royal HaskoningDHV), Jeroen Kiks en Jack Pool (Districon). 

Producerende, distribuerende en ondersteunende partijen zien toenemende uitdagingen en kansen in hun keten van grondstof tot consument, zoals schaarste, veranderende consumentenwensen, verduurzaming en digitalisering.  

Erik Oostwegel, CEO:

“Wij zijn bijzonder enthousiast het Districon-team te verwelkomen. Samen kunnen we klanten wereldwijd nog beter helpen hun hele keten duurzaam, flexibel en efficiënt te ontwerpen, in te richten en te besturen – met gebruikmaking van de nieuwste digitale technologie.” 

Erwin Faber, Districon Managing Director:

“We hebben er enorm veel zin in om aan te sluiten bij Royal HaskoningDHV. Door onze krachten te bundelen zijn we nog beter in staat onze klanten in hun gehele logistieke- en productieketen integraal te ondersteunen. Daarnaast kunnen we, als bedrijf met 80 medewerkers, een versnelling in onze groei realiseren en een sprong maken.” 

 De bedrijven zijn complementair. Royal HaskoningDHV brengt expertise in rondom technische en financiële haalbaarheid van productie- en distributielocaties en het ontwerp ervan inclusief digitale oplossingen zodat klanten voorop blijven lopen. Districon brengt haar unieke kennis in van het optimaliseren van logistieke netwerken, warehousing, transport, (lucht)vracht, voorraadbeheer en planning voor klanten waarbij ze gebruikmaakt van specifieke digitale oplossingen.  
 
Er zijn geen financiële details bekendgemaakt. 

Persvragen  - Neem contact op met ons Media team

Persvragen

Neem contact op met ons Media team

Language is changing...