16-02-2023

Nieuwe samenwerking met Verbond van Verzekeraars

We zijn trots om onze samenwerking met het Verbond van Verzekeraars aan te kondigen. Met dit partnership slaan we een brug tussen de verzekeringsmarkt en de wereld van techniek.
Partnership Bond van Verzekeraars
V.l.n.r.: Detmer Koekoek, Richard Weurding, Geeke Feiter, George Peters en Timo Brinkman.
 
Het nieuwe partnerschap zal zich richten op het ontwikkelen van een verzekeringsoplossing voor de schade door het overstromen van primaire waterkeringen. Maar ook op het adviseren van verzekeraars en hun klanten gebaseerd op inzichten, preventie- en aanpassingsoplossingen voor bestaande verzekeringen gericht op overstromingsrisico. 

Ons wereldwijde team werkt al jaren samen met publieke en private instellingen. De opgedane kennis en ervaring bieden verzekeraars de unieke kans om de volgende generatie verzekeringen vorm te geven.

George PetersGlobal Director Climate Resilience
De ontwikkeling van een primaire waterkeringsverzekering is cruciaal voor de toekomst van Nederland door de toenemende impact van klimaatverandering. "Daarom zijn we trots dat onze bestaande samenwerking met Royal HaskoningDHV vandaag wordt omgezet naar een partnership", aldus Geeke Feiter, directeur van het Verbond van Verzekeraars.

George Peters - Global Director Climate resilience

GeorgePeters

Global Director Climate resilience

Language is changing...