14-12-2023

Royal HaskoningDHV bovenaan in Cobouw Reputatiemonitor

Royal HaskoningDHV is door de Cobouw Reputatiemonitor uitgeroepen tot het Nederlandse ingenieursbureau met de beste reputatie.
Duurzame ontwerp voor station Nijmegen Heyendaal

Ons duurzame ontwerp voor station Nijmegen Heyendaal

Het fundament daarvoor wordt gelegd door een goede bekendheid in de markt en een mooie score op samenwerking. Die bekendheid leidt ook meer dan gemiddeld tot concrete opdrachten. Er is waardering in de markt voor de brede expertise van het bedrijf. Naast dat Royal HaskoningDHV uitblinkt in betrouwbaarheid en professionaliteit, scoort het verder hoog op innovatie, verduurzaming en energietransitie. 

Voor de Cobouw Reputatiemonitor voert Cobouw samen met USP Marktonderzoek een onafhankelijk onderzoek uit onder 631 professionals bij opdrachtgevers zoals architectenbureaus, gemeenten, beleggingsfondsen en projectontwikkelaars. Centrale thema’s zijn de positie in de markt, bekendheid en samenwerking, en bedrijfspositionering. De Reputatiemonitor geeft een helder overzicht van en inzicht in de eigen positie in de markt, de positie ten opzichte van de belangrijkste concurrenten en de kansen die de markt te bieden heeft of nog laat liggen.

We gaan de dialoog aan met onze klanten en investeren in langjarige partnerschappen

We zijn natuurlijk ontzettend trots op onze koppositie, die we voornamelijk te danken hebben aan onze mensen. Zij maken onze reputatie. In een snel veranderende wereld, ondersteunen we onze klanten met een succesvolle transitie naar een duurzame en circulaire toekomst. Wij zijn gedreven om een positieve impact te maken vanuit onze diepgaande domeinkennis en onafhankelijke, geïntegreerde en mensgerichte aanpak. En dat doen we samen: we gaan de dialoog aan met onze klanten en investeren in langjarige partnerschappen. Zo maken we onze missie waar: enhancing society together.
Claire de Nerée tot BabberichCorporate Director Brand, Marketing & Communications
Claire de Nerée
Persvragen  - Neem contact op met ons Media team

Persvragen

Neem contact op met ons Media team

Language is changing...