Leg jij de puzzel voor een duurzame toekomst in Nederland?

In Nederland staan we voor grote uitdagingen in de transitie van het stedelijk en landelijk gebied. Van de woonopgave tot het versterken van de biodiversiteit en van het aanpakken van de klimaatverandering tot de mobiliteits- en energietransitie: de omgeving is complex en er dient een ruimtelijke puzzel gelegd te worden. Ons team van experts staat elke dag klaar om onze opdrachtgevers te helpen bij het aanpakken van deze uitdagingen en zo bij te dragen aan een duurzamer en leefbaarder Nederland. Samen bouwen we aan een betere toekomst!
Sluit je aan bij onze missieSluit je aan bij onze missie
Stad & Land

De toekomst van Nederland staat voor de deur en één ding is zeker: we moeten ons voorbereiden op complexe veranderingen. Zowel groot, als klein. En bij ons speel jij een belangrijke rol bij deze uitdagingen. Met onze integrale aanpak, visie en coördinatie vinden we de juiste balans tussen stad en land voor onze opdrachtgevers, bewoners én gebruikers. Ben jij klaar om je vaardigheden in te zetten voor deze belangrijke opgaven en de puzzel te leggen voor een duurzame toekomst voor Nederland?

Direct impact maken

Bij ons werk je aan projecten met directe impact op je eigen leefomgeving. Want de transities vragen om een integrale aanpak en om regionaal maatwerk. We werken dan ook nauw samen met provincies, gemeenten en steden. Elk gebied is uniek en vereist een creatieve en innovatieve aanpak. Geen "one size fits all" oplossingen, maar strategieën die ambities verbinden met realisme en die zijn afgestemd op de omgeving, de wet- en regelgeving en de wensen en behoeften van de stakeholders. En natuurlijk ondersteunen we ook bij het creëren van draagvlak en verzorgen we een doortastende implementatie. En met acht regionale kantoren vol betrokken specialisten die weten wat er speelt, zijn wij altijd dichtbij.

Omgevingswet

Alle experts onder één dak

Al onze projecten zijn multidisciplinair. Het mooiste is dat we alle benodigde disciplines in huis hebben: van stikstof tot water, van mobiliteit tot energie, van klimaat tot data science, van participatie tot stakeholdermanagement. En we gaan verder dan dat: je werkt namelijk ook samen met experts van verschillende afdelingen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen je eigen vaardigheden ontwikkelt, maar ook inzicht krijgt in andere kennisdomeinen. Het verbinden van al deze expertise - dat is onze kracht. Bij ons werk je aan uitdagende projecten en samen met collega's werken aan een betere toekomst.

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Help jij mee Nederland toekomstbestendig te maken?

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons opdrachtgevers vormgeven aan de opgaven in de verschillende transities. Die de transities vanuit kennis en ervaring in goede banen leiden en die vanuit een van onze regiokantoren impact willen maken in hun eigen leefomgeving. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar.

Greetje Manders - Recruiter Regional development & infrastructure

GreetjeManders

Recruiter Regional development & infrastructure

Language is changing...