Investeren in openbare ruimte doe je voor decennia. In deze tijd van transities zijn toekomstbestendige en gedragen keuzes voor de inrichting van de openbare ruimte belangrijker dan ooit. Door integraal te denken, constructief samen te werken en slim gebruik te maken van technologie, speelt Royal HaskoningDHV in op de behoeften van opdrachtgevers, bewoners en gebruikers. Beschik jij over de skills om de openbare ruimte klaar te maken voor het gebruik van de toekomst?

Zo draagt onze collega Stefan bij aan de openbare ruimte van de toekomst

“Bij Royal HaskoningDHV gaat het om meer dan het uitvoeren van gave projecten. Er is namelijk veel aandacht voor de maatschappij, het milieu en onderwerpen zoals duurzaamheid. De collega’s met wie je werkt zijn down-to-earth, waardoor samenwerken erg fijn is. 

Door mijn cybersecurity skills te combineren met de kennis van civiele techniek en engineering binnen onze organisatie, draag ik bij aan grote projecten die invloed hebben op de maatschappij: dat vind ik gaaf. Ik stel onze opdrachtgevers in staat om de projecten zo uit te voeren dat ze toekomstbestendig zijn en help hen te begrijpen wat de invloed van cybersecurity is. Zo werk ik bijvoorbeeld mee aan het project Kornwerderzand waarbij twee bruggen en een sluis worden gerenoveerd en ik mijn steentje bijdraag om cybersecurity te borgen. Mijn motto: “By delivering cyber resilient solutions, we are enhancing society together”.
Stefan Poot | Royal HaskoningDHV

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Wereldbol | icon
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en dagen onszelf en anderen continu uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale maatschappelijke uitdagingen. 
Trofee | icon
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit brengt werk en projecten met zich mee die divers, uitdagend en interessant zijn en waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt en ontwikkeld.
Raket | icon
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden over het gehele palet aan expertises waarin wij als bedrijf actief zijn. Je krijgt de kans je interesses en nieuwsgierigheid te volgen om zo nieuwe expertises en rollen te ontdekken en om van, en samen met, collega’s te leren. 
Team | icon
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën. We stimuleren dan ook iedereen om zich open te stellen, verbindingen te leggen en te leren van elkaars ervaringen. Zo werken we als team schouder aan schouder aan de beste oplossingen.

Ga jij de uitdaging aan? 

Met de mobiliteits- en energietransitie, klimaatdoelstellingen en het toegenomen belang van burgerparticipatie staan we voor uitdagende vraagstukken die voor een aardverschuiving zorgen in het ontwerp en de realisatie van infrastructuur. Onze integrale blik, resultaatgericht projectmanagement en menselijk procesontwerp stelt ons bij uitstek in staat om hierop in te spelen. Als vooruitstrevend bedrijf anticiperen we continu op de impact van die maatschappelijke vraagstukken op mensen en hun leefomgeving. 

Wij zijn altijd opzoek naar talenten die de openbare ruimte en infrastructuur klaar willen maken voor de maatschappelijke eisen en wensen van vandaag, morgen én overmorgen. En hiervoor hebben we talenten nodig die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures: 

Loading...

Recente vacatures (null)

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

De Afsluitdijk gereed voor de toekomst

Tot eind 2022 wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de Afsluitdijk en de daarin gelegen sluizen. De dijk wordt versterkt en verhoogd, keersluizen worden aangelegd, spuisluizen worden gerenoveerd en uitgebreid, pompen worden geplaatst en het monument wordt gerenoveerd en uitgebreid. En er worden vismigratiemogelijkheden door de dijk gecreëerd voor de Vismigratierivier van De Nieuwe Afsluitdijk, ter bevordering van het ecosysteem. 
 
x

Digital Twin voor tunnelrenovaties in Amsterdam

Drie grote Amsterdamse verkeerstunnels dienen te worden gerenoveerd. Met als doel veilige en beschikbare tunnels die voldoen aan alle eisen én ook nog eens toekomstbestendig zijn. TEC, een permanent samenwerkingsverband tussen Royal HaskoningDHV en Witteveen+Bos ondersteunt en adviseert de gemeente hierbij. Met nieuwe technologiemaken we een kopie van de tunnel, de Digitale Tunnel Twin. Hiermee worden de ontwerpen geverifieerd en gevalideerd en weten we zeker dat we het juist hebben ontworpen

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...