Investeren in openbare ruimte doe je voor decennia. In deze tijd van transities zijn toekomstbestendige en gedragen keuzes voor de inrichting van de openbare ruimte belangrijker dan ooit. Door integraal te denken, constructief samen te werken en slim gebruik te maken van technologie, speelt Royal HaskoningDHV in op de behoeften van opdrachtgevers, bewoners en gebruikers. Beschik jij over de skills om de openbare ruimte klaar te maken voor het gebruik van de toekomst?

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Ga jij de uitdaging aan? 

Met de mobiliteits- en energietransitie, klimaatdoelstellingen en het toegenomen belang van burgerparticipatie staan we voor uitdagende vraagstukken die voor een aardverschuiving zorgen in het ontwerp en de realisatie van infrastructuur. Onze integrale blik, resultaatgericht projectmanagement en menselijk procesontwerp stelt ons bij uitstek in staat om hierop in te spelen. Als vooruitstrevend bedrijf anticiperen we continu op de impact van die maatschappelijke vraagstukken op mensen en hun leefomgeving. 

Wij zijn altijd opzoek naar talenten die de openbare ruimte en infrastructuur klaar willen maken voor de maatschappelijke eisen en wensen van vandaag, morgen én overmorgen. En hiervoor hebben we talenten nodig die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures: 

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar. 

Johan  Kuipers - Recruiter Mobility & Infrastructure

Johan Kuipers

Recruiter Mobility & Infrastructure

Language is changing...