Als Consultant bij Royal HaskoningDHV geef je onze klanten niet zomaar adviezen. Met jouw expertise adviseer je onze opdrachtgevers bij projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie. Of je nu een expert bent op het gebied van energietransitie, stedelijke ontwikkeling, ecologie of iets anders, met jouw expertise kun jij bijdragen aan onze missie. Voeg je bij ons team en let's enhance society together!

Maximale klanttevredenheid  

Oplossingen leveren aan onze opdrachtgevers voor hun complexe problemen. En dat op een duurzame, creatieve én commercieel haalbare manier. Dat is jouw verantwoordelijkheid. Je verkent, identificeert, analyseert en interpreteert de behoeften van de opdrachtgever en zet dit om in een project waarbij jij de scope bepaald. Binnen je eigen expertise formuleer en presenteer je een advies aan onze klanten. Met als doel natuurlijk altijd maximale klanttevredenheid.

Multidisciplinaire teams   

Je werkt aan verschillende complexe projecten. Sommige klein en sommige groot. Wanneer je aan een project werkt, sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met andere experts in multidisciplinaire teams. Met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel elke expertise in huis.  

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Consultancy (null)

Het verbinden van kennis en techniek met de strategische agenda van de opdrachtgever. Deze combinatie van strategie en engineering biedt veel kansen.

Hanneke van SchijndelAssociate Director / Projectmanager en Consultant Publiek Vastgoed

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Mobiliteitstransitie Merwedekanaalzone Utrecht

De gemeente Utrecht bouwt de komende jaren 6.000 woningen in de nieuwe stadswijk Merwede. En die groei past alleen als mensen écht anders gaan reizen. Wij zijn voor en namens de gemeente Utrecht verantwoordelijk voor de vertaalslag van concept naar inrichting en operatie van het mobiliteitsconcept van Merwede.
x

Grootste hotel van de Benelux: Nhow Amsterdam RAI

Naast de RAI staat een heus icoon dat bovendien het grootste hotel van de Benelux wordt: het Nhow Amsterdam RAI . En wij geven advies over de brandveiligheid, akoestiek en bouwfysica van het gebouw. 
 

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...