Wil jij ook het verschil maken in de strijd tegen klimaatverandering?

Dan is dit jouw kans. Want bij Royal HaskoningDHV werken we aan de meest urgente uitdagingen van deze tijd. We versnellen de overstap naar duurzame vormen van energieopwekking, maken de energietransitie mogelijk én leiden de weg naar een klimaatneutrale industrie. Samen met jou kunnen wij onze impact vergroten en onze missie waarmaken: to enhance society together.
Sluit je aan bij onze missieSluit je aan bij onze missie

Het is geen geheim dat de opwarming van de aarde een grote bedreiging vormt voor onze planeet en voor de toekomstige generaties. Of het nu gaat om extreme weersomstandigheden of een nieuw IPCC-rapport: de media herinneren ons dagelijks aan de dringende noodzaak om in actie te komen. 

Onze teams werken aan innovatieve strategieën en oplossingen om onze klanten te helpen klimaatverandering tegen te gaan. Samen werken we onder andere aan offshore wind oplossingen, duurzame waterstofproductie, een toekomsbestendig electiciteitsnet en energiebesparing van industriële installaties. We combineren onze kennis met engineering- en digitale vaardigheden om slimme manieren van werken te vinden en de overgang naar duurzame samenleving te versnellen. En met jouw skills kun je hieraan bijdragen! Voeg je bij ons team en draag bij aan onze missie to enhance society together.

Elk project is een nieuwe uitdaging

Samen werken we aan projecten die direct impact maken. Elk project is een nieuwe uitdaging waarbij we onze grenzen verleggen en vooroplopen op het gebied van innovatie. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving! Bij ons vind je geen standaardaanpak, maar gaan we juist samen met onze klanten op zoek naar nieuwe technieken en toepassingen om zo impact te maken. En met onze onafhankelijke eigenaarsstructuur hebben we de vrijheid om echt het verschil te maken.

Alle expertise onder één dak

Onze projecten zijn multidisciplinair en wij hebben alle benodigde expertise in huis. Van specialisten op het gebied van hernieuwbare energiebronnen tot health en safety experts en assetmanagers. Door onze alles-onder-één-dak aanpak werken we in diverse, wereldwijde teams. Hierdoor zijn er volop kansen voor jou om jezelf te ontwikkelen en te groeien in verschillende domeinen en regio's.

Ben jij klaar om impact te maken?

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin jij jouw talenten kan inzetten om organisaties te helpen hun net zero ambities te verwezenlijken? Wij zijn op zoek naar jou! Want wij zijn altijd op zoek naar talenten die niet alleen inhoudelijke expertise hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over de functieomschrijving of het sollicitatieproces? Ons toegewijde recruitmentteam staat altijd voor je klaar om je te helpen jouw droombaan te vinden.

Kevin Zandbergen - Recruiter Industry & Buildings and Flex Hire Specialist

KevinZandbergen

Recruiter Industry & Buildings and Flex Hire Specialist

Language is changing...