Bij ons zet je jouw kennis en ervaring in om bij te dragen aan een betere samenleving en een gezondere leefomgeving. Binnen jouw eigen vakgebied breng je onze projecten naar een hoger niveau. Zo overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Of je nou een BIM Modelleur, geotechnisch, civiel, werktuigbouwkundig, elektrotechnisch expert of een specialist op een ander gebied bent, met jouw expertise verbeteren jij en je collega's de samenleving!    

Altijd innovatief

De wereld verandert sneller dan ooit. Elke dag komen er krachtige nieuwe technologieën bij die onze manier van werken slimmer, gemakkelijker en efficiënter maken. Vernieuwingen zoals 3D-printen, parametrisch ontwerp en generatief ontwerp brengen veel mogelijkheden met zich mee. Door te ontwerpen op basis van parameters kunnen we bijna oneindig variëren en zijn we in staat om in een snel tempo verschillende scenario’s en varianten te ontwikkelen. Het maakt het mogelijk om schaalbare oplossingen voor ontwerpen te creëren in plaats van elk gebouw als een nieuw project te behandelen.     


Multidisciplinaire teams 

Met jouw expertise werk je aan verschillende complexe projecten, sommige klein en sommige groot. Als je aan een project werk, sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met andere experts in multidisciplinaire teams. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel elke expertise in huis.  

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Loading...

Recente vacatures voor Engineers & Specialists (null)

Met alle trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden kun je je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Jorden SchuitCDE Lead Mobility & Infrastructure

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...