Maak jij een verschil in de wereld van Environment & Safety?

Met experts op het gebied van Environment & Safety monitoren, toetsen en verbeteren we veiligheidsprestaties zodat we veilige en gezonde omgevingen creëren voor verschillende organisaties. Hierbij is aandacht voor zowel de technische integriteit en veiligheidscultuur als verschillende veiligheidsbeheerssystemen.

Werk aan brede projecten in verschillende sectoren

Environment & Safety bevindt zich in alle fasen van industriële investeringsprojecten, van projectinitiatie via ontwerp tot bouwfase, implementatie en operatie. Belangrijke opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren in de energie, food & beverage en chemie. Ook voeren we opdrachten uit voor de overheid.
De procesindustrie is een interessant speelveld. Denk hierbij aan verschillende projecten zoals de realisatie van nieuwe productiesites, data centres, windmolenparken of waterstoffabrieken.

Draag bij aan belangrijke ontwikkelingen zoals een veilige energietransitie, een duurzame en veilige industrie en een gezonde leefomgeving. Daarbij kijk je integraal naar processen, technologie, organisatie en cultuur, medewerkers en omgeving.

Toonaangevende opdrachtgevers

Met innovatieve en impactvolle projecten werk je voor zowel middelgrote bedrijven en multinationals zoals Nestle, Engie Energie, Vopak, DSM en BASF. Onze collega's werken wereldwijd, maar onze basis ligt in Nederland. Jij kunt hier onderdeel van zijn!

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Ga jij de uitdaging aan? 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en energieke talenten die dag in dag uit klaar staan voor onze klanten op het gebied van milieu, veiligheid en duurzaamheid. Talenten die niet alleen beschikken over de vereiste technische kennis en vaardigheden, maar ook over een flinke dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat techniek mogelijk is in het hart van een gezonde, duurzame en veilige omgeving. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...