Als Mechanical of Electrical Engineer ook een positief verschil maken?

Bij ons werk je namelijk dagelijks aan grensverleggende projecten, technieken én innovaties. Of het nu gaat om kantoren, fabrieken, scholen, ziekenhuizen, industrie of data centres: wij kijken naar de impact op de gebouwde omgeving.
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
Colega's die samenwerken rond een kaart

We zetten compleet nieuwe projecten op en schenken ook nieuw leven aan oude gebouwen zonder afbreuk te doen aan hun betekenis. En hierbij hebben we aandacht voor zowel de maatschappelijke, economische als milieutechnische aspecten. We werken aan een perfecte integratie van verwarmings- en koelsystemen, verlichting, veiligheid en water- en gasvoorzieningen. Allemaal met het doel om gebouwen optimaal te laten werken en een uitstekende gebruikerservaring te geven.

Samen werken aan slimme en innovatieve oplossingen

Teamwerk, eigenaarschap en elkaar stimuleren. Dat is waar het bij ons om draait. Als expert word je dan ook actief betrokken bij de afstemming met de klant en andere stakeholders. En dat doe je niet alleen, maar samen met collega’s in een multidisciplinair team. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. We combineren de vaardigheden en kennis van onze collega’s met de nieuwste digitale toepassingen zoals digital twins en parametrisch en generatief ontwerp. Zo komen we tot slimme en innovatieve oplossingen en geef je je eigen ontwikkeling een boost.

En onze opdrachtgevers? Die bevinden zich in een breed scala aan markten zoals fast moving consumer goods, data centers, renewable energy, chemie, vastgoed, overheid, onderwijs en zorg. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Jezelf continu ontwikkelen 

Met onze interne MEP Academy geven we prioriteit aan jouw ontwikkelmogelijkheden. Want stilstand, is achteruitgang. Wil je meer leren over de basisprincipes van building services engineering? Dan is er onze MEP Basics cursus. Maar ook aan verdieping is er geen gebrek. Zo hebben we samen met gerenommeerd opleidingsinstituut TVVL twee op maat gemaakte post hbo-opleidingen ontwikkeld. Waar de Elektrotechnische opleiding dieper ingaat op het ontwerp en engineering van elektrotechnische installaties in utiliteits- en bedrijfsgebouwen, gaat de Werktuigbouwkundige opleiding dieper in op klimaat- en sanitaire installaties. Met mooie certificaten als resultaat bieden wij je een plek waar je je vakmanschap altijd kan blijven ontwikkelen.

MEP academy
Maar onze MEP Academy is niet het enige initiatief waardoor jij je blijft ontwikkelen. Zo organiseren we ook een jaarlijkse MEP kennisdag. Op deze dag komen we samen met alle MEP-collega's in Nederland. De ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en kennis met elkaar te delen. Benieuwd naar hoe zo'n dag eruit ziet? Bekijk dan hier de video van onze laatste editie. 

Ga jij de uitdaging aan? 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons de samenleving willen verbeteren met duurzame en veilige gebouwen, industrie en energievoorzieningen. Talenten die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

We also stimulate non-dutch people to apply. 

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures: 

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? Onze recruiter staat voor je klaar. 

Devika Jagmohan - Recruiter Industry & Buildings

DevikaJagmohan

Recruiter Industry & Buildings

Language is changing...