Met jouw mechanical of electrical engineering skills een positief verschil maken?

Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
x

Als Mechanical en Electrical Engineer werk je dagelijks aan grensverleggende projecten, technieken én innovaties. Of het nu gaat om kantoren, fabrieken, scholen of ziekenhuizen: wij kijken naar de impact van de gebouwde omgeving. En dat gaat verder dan alleen de functionaliteit. We zetten compleet nieuwe projecten op en schenken ook nieuw leven aan oude gebouwen. En hierbij hebben we aandacht voor zowel de maatschappelijke, economische als milieutechnische aspecten.

Samen werken aan slimme en innovatieve oplossingen

Teamwerk, eigenaarschap en elkaar stimuleren. Dat is waar het bij ons om draait. Als expert word je actief betrokken bij de afstemming met de klant en andere stakeholders. En dat doe je niet alleen, maar samen met collega’s in een multidisciplinair team. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. We combineren de vaardigheden en kennis van onze collega’s met de nieuwste digitale toepassingen zoals parametrisch en generatief ontwerp. Zo komen we tot slimme en innovatieve oplossingen en geef je je eigen ontwikkeling een boost.

En onze opdrachtgevers? Die bevinden zich in een breed scala aan markten zoals fast moving consumer goods, data centers, renewable energy, chemie, vastgoed, overheid, onderwijs en zorg. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Wat onze collega Marco zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

“Datagedreven ontwerpen is de toekomst en daar investeren wij dan ook in. Doe je een taak al voor de tweede of derde keer? Dan gaan we aan de slag met automatisering zodat de computer het in het vervolg zelf doet. Zo houd je je werk leuk en uitdagend.

We hebben experts van vrijwel alle disciplines in huis waardoor werken in multidisciplinaire teams bij ons de normaalste zaak van de wereld is. Inzicht in de consequenties van bepaalde keuzes, eigen initiatief en met elkaar meedenken is hierbij cruciaal. Zo werk je samen aan innovatieve oplossingen om tot het beste eindresultaat te komen waar alle betrokken partijen blij van worden.”
Marco de Wit | Royal HaskoningDHV

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en dagen onszelf en anderen continu uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale maatschappelijke uitdagingen. 
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit brengt werk en projecten met zich mee die divers, uitdagend en interessant zijn en waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt en ontwikkeld.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden over het gehele palet aan expertises waarin wij als bedrijf actief zijn. Je krijgt de kans je interesses en nieuwsgierigheid te volgen om zo nieuwe expertises en rollen te ontdekken en om van, en samen met, collega’s te leren. 
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën. We stimuleren dan ook iedereen om zich open te stellen, verbindingen te leggen en te leren van elkaars ervaringen. Zo werken we als team schouder aan schouder aan de beste oplossingen.

Ga jij de uitdaging aan? 

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons de samenleving willen verbeteren met duurzame en veilige gebouwen, industrie en energievoorzieningen. Talenten die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Aarzel dan niet en reageer snel op een van deze afwisselende en uitdagende vacatures: 

Loading...

Recente vacatures (null)

Wat onze collega Bogdan zegt over werken bij Royal HaskoningDHV:

“Binnen Royal HaskoningDHV leer je continu bij. Als je weet wat je wilt, zijn er oneindig veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo volgde ik een intensieve cursus Nederlands waarbij ik 1 hele week bij de nonnen van Vught was en binnenkort start ik met een 2 jarige intensieve cursus, HIT-E, over elektrische installaties.

En wat Royal HaskoningDHV anders maakt en ook de reden was dat ik ervoor gekozen heb om hier te werken, is de missie om samen de samenleving te verbeteren. Dit zit echt als doel in de organisatie verankerd. En we kunnen alleen impact maken als we dat samen doen, met klanten en stakeholders, en op een duurzame manier.”

Bogdan Ciobica | Royal HaskoningDHV

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Een duurzaam en toegankelijk depotgebouw

Museum Boijmans Van Beuningen wil haar kunstcollectie op duurzame wijze met zoveel mogelijk mensen delen. Samen met de opdrachtgever, de architect en de aannemer ontwierpen wij de installaties voor een duurzaam en veilig depot. Wij zorgden ervoor dat het depot is uitgerust met diverse slimme, energiezuinige installaties, die energiebesparingen opleveren. 
 

 
x

Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie

Het ziekenhuis levert zorg aan en onderzoek voor kinderen met kanker. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de gebouwinstallaties en advies over de brandveiligheid, bouwfysica en milieuvergunningen van het gebouw. We ontwikkelden we een installatie met een laag energieverbruik en geluidsniveau. Slim hergebruik van energie en vooruitstrevende technologieën zorgden voor een duurzaam ontwerp.

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together
Language is changing...