Maak kennis met Heleen, Projectleider, contractadviseur & tender specialist

Vanuit het regiokantoor in Groningen werkt Heleen aan integrale projecten die bijdragen aan een mooier en duurzamer Noord-Nederland. Benieuwd naar de ervaringen van Heleen? Lees haar verhaal!
heleen jorna

Fijn dat je afwisseling hebt in functies en werkzaamheden. Dat maakt het voor mij interessant om bij Royal HaskoningDHV te werken!

Heleen JornaProjectleider, contractadviseur & tender specialist

Toonaangevende projecten

“In mijn tijd bij Royal HaskoningDHV heb ik de kans gekregen om aan vele toonaangevende projecten te werken. Een voorbeeld is het project Kornwerderzand. Bij het project Kornwerderzand was ik betrokken als contractadviseur. Dit is een van de meest toonaangevende projecten in het Noorden. Zo werd dit gedeelte van de Afsluitdijk gereed gemaakt voor de gevolgen van klimaatverandering en de zeespiegelstijging. In dit project worden ambities verwezenlijkt op het gebied van duurzame energie, ecologie, recreatie en toerisme. Binnen de dynamiek van het project ligt hier de uitdaging om te komen tot de meest passende contractvorm per deelproject.”

Elke dag is weer anders

“Bij Royal HaskoningDHV word je niet gedwongen om te kiezen voor één specifieke functie. Je krijgt de vrijheid om je eigen carriere te bepalen. Voor mijzelf heb ik een mooie afwisseling gevonden tussen projectmanagement, innovatieve contracten en tenders. Zo ben ik de ene dag als projectleider het overzicht op een project aan het bewaken en de volgende dag heb ik een inhoudelijke discussie als contractadviseur. Deze diversiteit van functies en daarmee werkzaamheden maakt het ook na 8 jaar nog steeds interessant om te blijven werken voor Royal HaskoningDHV.”

Een fijne werksfeer

“Binnen het kantoor Groningen is de werksfeer ongedwongen. Er is makkelijk contact te leggen met elkaar. We hebben het gezellig, maar kunnen ook samen ‘hard knallen’ om bijvoorbeeld een tender succesvol af te ronden. Ook voor de gehele organisatie klopt het dat je werkt vanuit een platte netwerkorganisatie waarin je iedereen kunt aanspreken. Handig en prettig als je ergens kennis vandaan wilt halen en zo betere projectresultaten kunt neerzetten! Tenslotte vind ik het erg fijn dat je keuzemogelijkheden hebt om een goede balans te vinden in thuiswerken, op kantoor of op locatie.”

Wil jij ook een rol met veel afwisseling?

Dan is een dynamische rol in de Mobiliteit & Infrastructuur misschien ook wel wat voor jou.

friesland
Language is changing...