Met een hart voor de regio het verschil maken in Noord-Nederland?

Vanuit het regionale kantoor in Groningen zetten we ons met het team in voor onze leefomgeving in Noord-Nederland. Als gepassioneerde en trotse noordelingen werken we aan vraagstukken op het gebied van regionale ontwikkeling en infrastructuur in Friesland, Drenthe, Groningen en Overijssel. Maak jij ook het verschil?
Bekijk onze vacaturesBekijk onze vacatures
ijsselmeer friesland

Een bijdrage leveren aan de toekomst van Nederland

In connectie met de grotere organisatie van Royal HaskoningDHV werken we in Groningen met onze kennis en ervaring aan maatschappelijk relevante thema's in onze eigen regio Noord-Nederland. Hierbij pakken we met beide handen uiteenlopende projecten aan over gebiedsontwikkeling en infrastructuur. Voorbeelden van deze toonaangevende projecten zijn de planstudie Gerrit Krolbrug voor Rijkswaterstaat, ingenieursdiensten sluizencomplex Kornwerderzand,  de Blauwe Omgevingsvisie 2050 voor provincie Fryslân en de Ruimtelijk-economische visie voor het gebied N366. Met diverse projectteams creëren we maximale klantwaarde en werken we op een duurzame wijze actief aan onze missie: enhancing society together! Op die manier kunnen we een bijdrage leveren aan de toekomst van Nederland.

In verbinding met de regio

Door te werken met diverse regionale opdrachtgevers zoals provincies, gemeentes, waterschappen en Rijkswaterstaat verbinden we volledig met zowel de opdrachtgever als de omgeving en kunnen we nog beter inspelen op specifieke maatschappelijke uitdagingen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan complexe onderwerpen zoals de aardgaswinning, circulaire economie, biodiversiteit, klimaatadaptatie, energietransitie en waterveiligheid. Door te werken in deze dynamische omgeving is geen een dag hetzelfde. Kleine en grote integrale projecten wisselen elkaar af waarbij er veel interactie is tussen verschillende disciplines: van projectmanagement, techniek en contractmanagement tot beleidsadvisering, procesmanagement en omgevingsmanagement. Ook is de participatie met diverse stakeholders hier een belangrijk onderdeel van (o.a. bewoners, overheden en belangenorganisaties in de landbouw, natuur en recreatie).

noordelijk gebied
team_groningen
destek_groningen

Een bruisende ontmoetingsplek in Groningen

Werken in het team van regionale ontwikkeling en infrastructuur betekent dat je terecht komt in een omgeving omringd door junioren, medioren en senioren met diverse achtergronden en interesses vanuit verschillende culturele achtergronden. Het team omvat vele brede expertises: van civieltechnische werkvoorbereiding en projectmanagement tot strategisch omgevingsmanagement, bestuurlijke advisering en nog veel meer. We werken in een team van meer dan 50 collega's, waar onderling een persoonlijke, laagdrempelige en interactieve sfeer heerst. Met trots werken we met elkaar aan de toekomst van Nederland. Welke functie je ook uitoefent, je draagt hier al snel je eigen steentje aan bij.

Om ons volledig potentieel te benutten werken we in een moderne en innovatieve omgeving omringd met scale-ups en grotere bedrijven: DE STEK. Duurzaamheid, werkgeluk en het uitwisselen van kennis en ervaring staat hier centraal. Om je daarbij maximaal te kunnen ondersteunen zorgen we voor regelmatige check-ins en onderlinge intervisies voor jouw welzijn. Je kan erop rekenen dat jij jouw eigen carrièrepad kan uitstippelen in lijn met jouw intrinsieke wensen en ambities. Behoefte aan inspirerende kennissessies? Ook dit is mogelijk met experts op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, omgevingsmanagement, energietransitie, bodem en water.

Waarom onze collega Alma al 7 jaar met plezier werkt bij Royal HaskoningDHV

  • Ze werkt aan relevante maatschappelijke opgaven in haar eigen leefomgeving

  • De diversiteit aan projecten maakt elke dag uitdagend

  • De sfeer binnen diverse teams is laagdrempelig en informeel

  • De kansen die Alma krijgt waardoor ze is doorgegroeid vanuit haar startpositie als adviseur naar het management team.

 

  
de vries alma

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Square
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst.
Square
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen.
Square
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden.
Square
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Ben jij klaar om impact te maken?

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin jij jouw talenten kan inzetten om te werken aan de toekomst van Nederland? Wij zijn altijd op zoek naar talenten die niet alleen inhoudelijke expertise hebben, maar ook een flinke dosis sociale vaardigheden. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Bekijk onze afwisselende en uitdagende vacatures:

Loading...

Recente vacatures (null)

Neem contact op met recruitment

Staat jouw ideale match er niet tussen en wil je graag weten of er andere mogelijkheden zijn? Of heb je vragen over een vacature of het sollicitatieproces? We hebben een toegewijd recruitment team dat voor je klaar staat. 

Greetje Manders - Recruiter Regional development & infrastructure

GreetjeManders

Recruiter Regional development & infrastructure

Language is changing...