Future-proof decision making

Kies het beste 'wat als'-scenario voor vooruitgang
Future-proof decision making

In het kort

Square
Strategische besluitvorming met voorspellende simulaties
Voorspel toekomstscenario’s, maar kies ook het optimale ‘wat als’-scenario voor verbetering van strategische besluitvorming. Minimaliseer risico’s, maximaliseer kansen en stel een veilige, duurzame toekomst voor jouw organisatie veilig.

Square
Digital Twin Consultancy

Ontsluit het volledige potentieel met Digital Twin Consultancy met behulp van digitale replica's van systemen, voor operationele optimalisatie en voorbereiding op diverse toekomstscenario's. Verhoog efficiëntie, bespaar kosten, en stimuleer innovatie. Wees voorbereid op elke uitdaging en kans met de Digital Twin technologie.

Square
Geavanceerde voorspellende technologie
Neem betrouwbare beslissingen met Predictive Simulation, Infohubs, Data Science, en GEO-ICT om future-proof te kunnen opereren. Wees altijd een stap vooruit en future-proof jouw operaties om duurzaamheid, efficiëntie en innovatie te bevorderen.

Maximale impact met digital twins en data science

In een tijd van complexe uitdagingen zoals klimaatverandering en digitale transformatie, staan organisaties voor de cruciale taak om veerkracht en continuïteit op te bouwen, terwijl ze hun digitale en duurzaamheidsinitiatieven in balans houden. Maar hoe kunnen zij ervoor zorgen dat zij de juiste strategieën implementeren en het verwachte rendement behalen?

Door onze toonaangevende technologieën zoals digital twins en data science kunnen organisaties obstakels overwinnen en investeringen maximaliseren. Onze software biedt inzichten waarmee besluitvormers strategieën kunnen valideren, nieuwe ideeën kunnen testen en de impact van veranderingen op KPI's kunnen meten, inclusief duurzaamheidsdoelen.

Met meer dan 140 jaar engineeringexpertise combineren we onze kennis van de fysieke wereld met geavanceerde informatietechnologie, waardoor onze klanten de juiste langetermijnbeslissingen kunnen nemen om te floreren in een steeds veranderende omgeving.

Arjen Boersma

Het inzetten van data analytics krijgt voor ProRail extra meerwaarde wanneer de datagedreven aanpak gepaard gaat met gedegen spoorse kennis. Dat is precies wat Royal HaskoningDHV biedt en wat ons helpt om ook de komende jaren nog beter te werken aan de tevredenheid van reizigers, verladers en onze omgeving.

Arjen BoersmaDirecteur ICT ProRail
Digitale Transformatie
Valuable Digital Twins
Story of a Digital Twin
Ben Lomax Thorpe - Leading professional Digital Twin

Ben LomaxThorpe

Leading professional Digital Twin

e-book DGWe-book

Datagedreven Werken

Cover CX Whitepaperwhitepaper

Customer Experience

Brochure Opleiding Data Analytics translatorbrochure

Opleiding Data Analytics translator