Bij ons zet je jouw kennis en ervaring in om bij te dragen aan een betere samenleving en een gezondere leefomgeving. Binnen jouw eigen vakgebied breng je onze projecten naar een hoger niveau. Zo overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Of je nou een BIM Modelleur, geotechnisch, civiel, werktuigbouwkundig, elektrotechnisch expert of een specialist op een ander gebied bent, met jouw expertise verbeteren jij en je collega's de samenleving!    

Altijd innovatief

De wereld verandert sneller dan ooit. Elke dag komen er krachtige nieuwe technologieën bij die onze manier van werken slimmer, gemakkelijker en efficiënter maken. Vernieuwingen zoals 3D-printen, parametrisch ontwerp en generatief ontwerp brengen veel mogelijkheden met zich mee. Door te ontwerpen op basis van parameters kunnen we bijna oneindig variëren en zijn we in staat om in een snel tempo verschillende scenario’s en varianten te ontwikkelen. Het maakt het mogelijk om schaalbare oplossingen voor ontwerpen te creëren in plaats van elk gebouw als een nieuw project te behandelen.     


Multidisciplinaire teams 

Met jouw expertise werk je aan verschillende complexe projecten, sommige klein en sommige groot. Als je aan een project werk, sta je er nooit alleen voor. Je werkt samen met andere experts in multidisciplinaire teams. Soms met collega's van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. Met zoveel collega's met diverse specialisaties, hebben we vrijwel elke expertise in huis.  

Waarom werken bij Royal HaskoningDHV?

Wereldbol | icon
Samen werken aan een betere wereld
Met de kennis, ervaring en talent van onze collega’s werken we samen aan onze missie: to enhance society together. Zowel nu, als in de toekomst. We nemen onze verantwoordelijkheid en dagen onszelf en anderen continu uit om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor lokale en mondiale maatschappelijke uitdagingen. 
Trofee | icon
Uitdagend werk
Bij ons vind je een grote diversiteit aan projecten, omdat we altijd vooroplopen met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit brengt werk en projecten met zich mee die divers, uitdagend en interessant zijn en waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt en ontwikkeld.
Raket | icon
Bepaal je eigen carrièrepad
Door dagelijks te werken aan uitdagende projecten, stimuleer je je ontwikkeling en ambities. Jij bepaalt je carrièrepad, met eigen ontwikkelingspaden over het gehele palet aan expertises waarin wij als bedrijf actief zijn. Je krijgt de kans je interesses en nieuwsgierigheid te volgen om zo nieuwe expertises en rollen te ontdekken en om van, en samen met, collega’s te leren. 
Team | icon
Open voor nieuwe perspectieven
Wij geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Door met verschillende perspectieven naar een probleem te kijken, komen we met vernieuwende en innovatieve ideeën. We stimuleren dan ook iedereen om zich open te stellen, verbindingen te leggen en te leren van elkaars ervaringen. Zo werken we als team schouder aan schouder aan de beste oplossingen.

Loading...

Recente vacatures voor Engineers & Specialists (null)

Met alle trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden kun je je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Jorden SchuitCDE Lead Mobility & Infrastructure

Ontdek onze projecten    

Al onze mensen zetten zich in om samen met klanten en partners te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, de leefomgeving en de economie. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Verken onze projecten en zie het brede scala aan onderwerpen waar we aan werken. 
 
x

Ondergrondse parkeergarage Katwijk aan Zee

Tussen de Boulevard en de dijk in Katwijk is een ondergrondse parkeergarage gebouwd. In opdracht van de gemeente Katwijk hebben wij een architectonisch ontwerp van deze parkeergarage opgesteld en vertaald in een beeldkwaliteitsplan. Dit ontwerp bouwt voort op het ontwerp van de openbare ruimte  en respecteert daarbij de benoemde uitgangspunten waaronder het natuurlijke duinlandschap.
x

Parametrisch ontwerp voor Monarch IV

De Monarch IV is parametrisch ontworpen. Dit stelde ons in staat om ieder element van de diagrid-constructie individueel te berekenen in plaats van te clusteren per bouwlaag. Dit leverde een aanzienlijke materiaalbesparing van circa 30% op. Een van de eisen was de constructie van het gebouw zoveel mogelijk in hout uit te voeren. Dankzij een slim ontwerp van de gevel, kon hier de stabiliteit uit verkregen worden en is er geen stabiliteitskern in het gebouw nodig.

Onze recruiters

Bij Royal HaskoningDHV hebben we een toegewijd Talent Acquisition Team. Wij zijn er om jou gedurende het sollicitatieproces te begeleiden. Vanaf het moment dat je solliciteert totdat je onderdeel bent van ons bedrijf. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zowel voor als tijdens het sollicitatieproces.

Royal HaskoningDHV | Enhancing society together