Learning and Development

Talentontwikkeling, continu groeien en op de hoogte blijven
Learning & Development

In het kort

Square
Branche-specifieke digital skills
Versterk jouw digitale vaardigheden met programma's zoals ChemSkills en EnergySkills, gericht op branchespecifieke, technologische vooruitgang binnen de chemie en energie-industrie.
Square
Praktijkgericht leren

Transformeer jouw carrière met hands-on digitale transformatieprogramma’s. Met Ledarna Workshops, de Novius Academy en SEED leer je niet alleen van de theorie, maar pas je jouw kennis direct toe in de praktijk. Maak de digitale sprong voorwaarts met vertrouwen.

Square
Volledige ondersteuning voor transformatie
Ervaar een holistische benadering die transparantie, veiligheid, beheersbaarheid en dialoog centraal stelt en verder gaat dan alleen training maar ook transitiemanagement omvat. Begeleiding tijdens de overgangsfase, wat essentieel is voor een succesvolle transformatie.

Versnel je digitale transformatie met mensen en technologie

In de digitale transformatie van organisaties, ongeacht de branche, staan we voor tal van uitdagingen. Hoewel technologie de drijvende kracht is achter digitale transformatie, wordt het succes ervan bepaald door mensen. Dit aspect wordt vaak onderschat, terwijl je het verschil kan maken tussen slagen en falen. De adoptie van nieuwe methoden of de integratie van (nieuwe) systemen en technologie door de medewerkers in bedrijven en organisaties is essentieel om digitale transformatiedoelen te bereiken.

Wij begrijpen zowel mensen als technologie. Onze kracht ligt in het overbruggen van de kloof tussen deze twee. We helpen bedrijven en organisaties om hun transformatiekracht te ontketenen en hun personeelsbestand toekomstbestendig te maken door de ontwikkeling van digitale vaardigheden. Transparantie, veilig, beheersbaar en dialoog zijn belangrijke kernwoorden.

Met 140 jaar echte praktijkervaring kunnen wij waarde leveren in alle stadia van jouw digitale transformatiereis.

Sander van Kalmthout

Bij Novius weten ze goed de complexiteit van ons vraagstuk te reduceren tot iets grijpbaars en iets dat we ook echt kunnen uitvoeren.

Sander van Kalmthout Voormalig Program Manager a.i. bij Royal Schiphol Group
Business Transformatie Planning
The Battle of Disruption game
Business Transformatie Planning
e-book DGWe-book

Datagedreven Werken

Cover CX Whitepaperwhitepaper

Customer Experience

Brochure Opleiding Data Analytics translatorbrochure

Opleiding Data Analytics translator

Ruben Heetebrij - Principal Consultant

RubenHeetebrij

Principal Consultant

Language is changing...