Beheers je supply chain en logistiek

Verzekerd van succes met toekomstbestendige, veerkrachtige supply chains.
Neem beslissingen op basis van een mix van supply chain en logistieke domeinkennis met expertise in data science, digitale tools en technologie.

Is uw supply chain en logistieke operatie voorbereid op veranderende vraagpatronen, ontwrichtende gebeurtenissen en schaarste aan grondstoffen? Ondersteunt ze daarnaast uw klimaatambities met cradle to cradle inzichten en verduurzamingsmaatregelen? Kunt u rekenen op operationele continuïteit en tevreden klanten, om winst, prestaties en concurrentievoordeel veilig te stellen?

Kies voor de supply chain en logistieke services van Districon, a company of Royal HaskoningDHV, voor toekomstbestendige oplossingen die waarde toevoegen aan de hele keten - van ruwe grondstoffen tot eindconsument. Neem geïnformeerde beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau in samenwerking met onze teams. Zij combineren een unieke mix van supply chain en logistieke domeinkennis met expertise in data science, digitale tools en technologie.

Ons wereldwijde team heeft een bewezen staat van dienst en is uw vertrouwde partner voor duurzame en flexibele supply chain en logistieke oplossingen.

Voor meer informatie, bezoek onze Supply Chain & Logistiek pagina (Engels).

Jack Pool - Global business development director Supply chain & logistics

JackPool

Global business development director Supply chain & logistics

Language is changing...