Professioneel en toekomstgericht asset management van vastgoed

Bij het professioneel beheren van een vastgoedportefeuille, ook wel asset management genoemd, komt veel kijken. De waan van de dag, zoals het oplossen van storingen en uitvoeren van verplicht onderhoud, kan al zoveel tijd in beslag nemen dat er weinig ruimte overblijft om vooruit te kijken. Dus hoe zorg je er als asset manager voor dat je vastgoedportefeuille klaar is voor de toekomst?
neem contact met ons opneem contact met ons op
Professioneel asset management van een complex vastgoedportefeuille

Uiteindelijk draait het om grip op je vastgoedportefeuille te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet zowel de organisatie als de inzet van data en techniek worden geoptimaliseerd. Zo kan je de juiste balans vinden tussen het verminderen van risico’s, het leveren van de gewenste prestaties en het beheersen van de kosten.

Wij ondersteunen organisaties om het integraal beheer van hun vastgoedportefeuille te professionaliseren om zo de meeste toegevoegde waarde uit hun fysieke assets te halen.

Ontwikkelplan voor professioneel asset management van vastgoed

Wat moet je als asset manager binnen een organisatie verbeteren om het vastgoedportefeuille professioneel en toekomstgericht te kunnen beheren? Zo’n ontwikkelplan ziet er voor iedereen anders uit. Bij de ene organisatie moet er allereerst gewerkt worden aan duidelijkheid van rollen en verantwoordelijkheden, of het op peil krijgen van het kennisniveau en de vaardigheden van medewerkers. Bij de ander moet er nog veel gebeuren om de data en techniek op orde te krijgen.

Onze experts helpen asset managers om inzicht te krijgen in de huidige situatie – oftewel de volwassenheid van de organisatie - zodat we een ontwikkelplan voor professioneel asset management kunnen opstellen. Hierdoor kan je als asset manager verder vooruitkijken, weet je wat de prioriteiten zijn en welke investeringen in vastgoed de moeite waard zijn.

Professioneel asset management

Hoe zorg je ervoor dat je organisatie en assets klaar zijn voor de toekomst? Verbeter je asset management met onze drie-stappen aanpak. Download de brochure voor toekomstbestendige oplossingen!
Download
Ontwikkelplan voor professioneel asset management van vastgoed

Gestandaardiseerde en geautomatiseerde werkprocessen voor asset management

Is het voor iedereen in de organisatie duidelijk wat er wanneer moet gebeuren en door wie? Het ontbreken van een transparante organisatie met duidelijke rollen en verantwoordelijkheden is vaak een van de eerste problemen die aangepakt kan worden.

Wij helpen de organisatie optimaal te laten functioneren door onder andere gestandaardiseerde werkprocessen te implementeren voor het beheer van het vastgoedportefeuille waarbij iedereen duidelijke verantwoordelijkheden heeft. We gebruiken hierbij de standaarden PAS55 en ISO 55000 als de basis. Vervolgens stellen we de informatiebehoefte vast en geven we advies over hoe de organisatie door kan groeien naar data gedreven werken.

Uitbesteden van asset management van vastgoed

Het professioneel en toekomstgericht beheren van je vastgoedportefeuille vraagt om tijd, aandacht en specialistische kennis. Wanneer het hieraan in jullie organisatie ontbreekt omdat er bewust gefocust wordt op de primaire bedrijfsvoering, dan kunnen wij het tactisch beheer op ons nemen.

Wij verzorgen voor meerdere organisaties met een groot, complex vastgoedportfolio het volledige asset management. Aan de hand van jullie doelstellingen en ambities zorgen wij voor het realiseren van de benodigde ontwikkelingen en maken zo het vastgoed klaar voor de toekomst.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. 
Schrijf je in voor de opleiding -

Schrijf je invoor de opleiding

Loading...

Gerelateerde nieuws & updates

    Language is changing...