Digital Transformation Academy

Digital-academy-1920x1280-H
Analytics-training-H

Analytics Translator Training

Analytics Translators creëren datagedreven oplossingen, zoals artificial intelligence, en verankeren die oplossingen in de bedrijfsvoering. Door deze verbinding te maken, kan een organisatie meer waarde uit data halen en profiteren van datagedreven inzichten.

In feite is de Analytics Translator de tolk die ervoor zorgt dat de bedrijfsvoering en data met elkaar kunnen communiceren. Het uitvoeren van die rol vereist een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van data, analyse en business.

Customer Experience Masterclass

Customer Experience Masterclass

Customer Experience (CX) is het vakgebied waar organisaties hun klanten centraal stellen. Door te focussen op de klantbehoeften en hier een onderscheidende klantbeleving voor te ontwerpen, kunnen organisaties specifieke bedrijfsdoelstellingen behalen. Zo kan CX dé sleutel zijn voor het realiseren van groei, het winnen van vertrouwen en loyaliteit van klanten of juist het realiseren van een efficiënte dienstverlening.

Data-Stewardship-Training-H

Data stewardship training

Als uw organisatie meer waarde wil halen uit data, speelt de data steward een belangrijke rol. Deze rol staat namelijk centraal in datamanagement en verbindt het beleid met de praktische toepassing.

Onze interactieve training helpt om de praktijk te begrijpen en om te groeien in dit steeds belangrijker wordende vakgebied. De training is bedoeld voor professionals met minimaal een hbo-diploma en basiservaring over van datamanagement.

Mensen in een kantoor omgeving in gesprek met elkaar

Kennissessie data science voor Business

Wilt u meer begrip krijgen in wat data science en analytics precies in houden? En hoe uw organisatie daarvan kan profiteren? Volg dan de data science voor Business kennissessie. Door de belangrijkste concepten op een toegankelijke manieruitgelegd te krijgen en in een casus toe te passen, krijgt u meer inzicht in de materie. Dit inzicht draagt bij aan het signaleren van kansen, begrijpen van beperkingen en een succesvolle toepassing.

Language is changing...