Sport & leisure

De blijdschap bij een doelpunt tijdens een voetbalwedstrijd van onze club, een dagje struinen door de dierentuin, een avondje uit naar het theater of meezingen bij een concert van onze favoriete band. Wij creëren een toekomstbestendige vrijetijdslocatie. Waarbij we letten op duurzaamheid, bereikbaar en de bezoekersbeleving centraal staat. 
Sport en leisure hero image

Toekomstbestendige vrijetijdslocaties

Vóór de coronapandemie waren de verwachtingen van de gehele vrijetijdssector zeer positief. De groei zat er flink in en veel organisaties waren bezig met toekomstplannen voor actuele thema’s als bereikbaarheid, duurzaamheid, renovatie en/of uitbreiding. Met het uitbreken van de coronapandemie kwam de gehele sector echter tot stilstand en zijn bijna alle plannen de afgelopen anderhalf jaar in de vriezer verdwenen.

Kansen voor duurzaamheid

Cultureel en verantwoord ondernemerschap gaan hand in hand met elkaar. Zo verhoogt een duurzaam gebouw de waarde van uw vastgoed in termen van exploitatie, imago én maatschappelijke waarde. Zelfs eeuwenoude panden kunnen we met innovatieve technieken verduurzamen. Daarbij kunt u kiezen voor stapsgewijze verduurzaming tijdens regulier onderhoud of via incidentele investeringen. Als toonaangevende partij op het gebied van duurzaamheid bieden we u inzicht in mogelijke maatregelen, inclusief de bijbehorende meerkosten, besparingen en terugverdientijden.

Verbeteren van bereikbaarheid en loopstromen

Bij vrijetijdslocaties waar veel mensen samenkomen is het optimaliseren van mobiliteit- en voetgangersstromen cruciaal. Tijdens piekdruktes, renovaties of bij nood ontstaan knelpunten rond de vitale functies van uw locatie. Denk aan essentiële parkeerterreinen, looproutes, controlepoortjes, roltrappen, kassa’s, uitgangen enzovoort. Hoe slimmer uw locatie is ingericht op haar bezoekers, hoe beter de prestaties, comfort en veiligheid in termen van doorloop en verblijf. Een plezierige en veilige bezoekerservaring verhoogt niet alleen uw rendement, maar ook nog eens de belevingswaardering van bezoekers.

Bezoekersbeleving centraal

Eenmaal op locatie zijn er meerdere onderdelen die bijdragen aan de bezoekersbeleving en het rendement van de locatie. Aangename akoestiek, licht en ventilatie zorgen ervoor dat bezoekers ten allen tijden optimaal kunnen genieten van hun tijd in de vrijetijdslocatie. Op deze onderdelen kunt u klanten, maar ook geld, winnen of verliezen. Door u te helpen met de inrichting van uw locatie zorgen we ervoor dat het met zowel een klein aantal bezoekers, als met volle zalen, altijd optimaal presteert. Dit doen we bijvoorbeeld met ons akoestiekstappenplan, Low temp calculator voor ideale tempratuur en luchtkwaliteit en de perfecte verlichting. Zo hebben de bezoekers de ultieme ervaring én bespaart de locatie ook op onnodige kosten.

Onze actieve regierol

Het optimaliseren van de gebruikswaarde van vrijetijdslocaties als musea, stadions, theaters en poppodia vereist kennis over specifieke gebouw- en omgevingsprestaties op het gebied van (binnen)klimaat, beleving, bereikbaarheid en duurzaamheid. Met onze internationale ervaring en uitgebreide technische expertise stellen we u in staat om altijd de juiste afwegingen te maken tussen kosten, kwaliteiten en risico’s.
Neem contact op met onze experts -

Neem contact opmet onze experts

Language is changing...