Wateroplossingen implementeren

Drinkwater-, afvalwater- en industriële zuiveringsinstallaties moeten steeds complexere influent samenstellingen en grotere watervolumes verwerken, met minder middelen en interne vaardigheden.
Afvalwaterzuiveringsinstallatie

De enige manier om de vergrijzing van het personeelsbestand, de hogere capaciteitsvereisten en de beperkte financiering in de sector op te vangen? Dat is door optimaal gebruik te maken van nieuwe technologieën en technieken om meer te bereiken met minder.

Met de juiste oplossingen kunt u meer influent verwerken met minder ruimte, de waterrecycling en het hergebruik van water verbeteren, waardevolle hulpbronnen terugwinnen en lekken en andere problemen in uw infrastructuur identificeren.

De mogelijkheden zijn oneindig. Maar er is een grote kloof tussen de oude technologie die veel fabrieken gebruiken en wat er momenteel beschikbaar is. Dus hoe kiest u de juiste duurzame en digitale oplossingen voor uw waterzuiveringsinstallatie?

Systeemkeuze en engineeringondersteuning waar u op kunt rekenen

Waterschappen en organisaties over de hele wereld vertrouwen Royal HaskoningDHV voor het selecteren, ontwerpen en assisteren bij de implementatie van nieuwe oplossingen, assets en de levering van digitale hulpmiddelen. Wij helpen u de juiste oplossingen te vinden om aan de groeiende vraag en capaciteitseisen te voldoen, uw kosten te verlagen en uw impact op het milieu te verbeteren. En tegelijkertijd de impact te verminderen van het tekort aan talent in de watersector.

Met meer dan 140 jaar ervaring in watertechniek zijn wij een partner met uitgebreide ervaring in het identificeren en implementeren van nieuwe technologieën, bedrijfsmiddelen en milieuvriendelijke oplossingen. Dit omvat unieke technologieën die waterautoriteiten en organisaties over de hele wereld helpen meer water te behandelen in minder ruimte, organische opties voor slibverwijdering te vinden en aan strenge effluentlimieten te voldoen – met minder afval.

Vraag of  opmerking? - Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Vraag of opmerking?

Neem contact op met onze Watertechnologie experts!

Onze oplossingen voor uw unieke uitdagingen

Ontwerprisico’s verminderen
Met ondersteuning van onze deskundige planners, consultants en ingenieurs kunt u de juiste oplossingen inzetten voor uw specifieke behoeften en het risico om iets opnieuw te moeten doen minimaliseren.
 
Duurzame processen bouwen

Efficiëntere waterbehandelingsoplossingen betekenen duurzamere processen. En die helpen u water te hergebruiken, minder energie en chemicaliën te verbruiken en waardevolle mineralen en hulpbronnen terug te winnen.

Kosten en emissies verlagen
Door moderne, efficiënte oplossingen te gebruiken die rond uw watermiddelen zijn ontworpen, kunt u de behandelingskosten verlagen. Tegelijkertijd kunt u de duurzaamheid verbeteren, energie besparen en minder uitstoten.
Waterzuivering en afvalverwerking verbeteren

Nieuwe zuiveringstechnologieën kunnen u helpen meer verontreinigende stoffen te verwijderen. Ook helpen ze u te voldoen aan nieuwe capaciteitsvereisten en steeds strengere regelgeving op het gebied van emissies, duurzaamheid en afvalwater.

Onze diensten

  • Watertechnologieproducten: Nereda®, Helea®, Kaumera, Ephyra®, Crystalactor™
  • Twinn Aqua Suite software
  • Waterbalans analyseren: waterscan
  • Selectie van systemen
  • Ontwerp en aanbestedingsondersteuning & EPCM
  • Diensten voor verwijdering van microverontreinigingen
  • Circulaire waterdiensten
  • Hydraulica

Loading...

Language is changing...